Teşekkür ederim son bişi sorucağım yaşayacağı alanın dar olmasımı gerek suanlıkMessor sp. Döllenmiş olup olmadığını anlamak için 1 hafta muhafaza edin, eğer yumurtlamazsa salarsınız.
Çok teşşekür ederim iyi akşamlar.Tüpün yarısından bir parmak daha fazla su ile doldurursunuz, pamuğu yerleştirdikten sonra çıkan alan onun için yeterli olucaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 3228
Örnek olarak şu tarz yapabilirsiniz.
Bişi sorucağım karıncam ölü gibi davranıyor bide test tüpünü corabımın içine koyup kapalı cekmeceye koysam sorun olurmu?Tüpün yarısından bir parmak daha fazla su ile doldurursunuz, pamuğu yerleştirdikten sonra çıkan alan onun için yeterli olucaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 3228
Örnek olarak şu tarz yapabilirsiniz.
Çok teşşekür ederim iyi akşamlar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bişi sorucağım karıncam ölü gibi davranıyor bide test tüpünü corabımın içine koyup kapalı cekmeceye koysam sorun olurmu?
Çorap ın içine koydum ve kapalı bi çekmeceye koydum sence sorun olurmuKraliçe abdomeni ile ilgileniyor gibi. Temizlik yapıyordur yada yumurtluyordur, ancak ölü gidi derken neyden bahsettiğinizi tam anlayamadım. Çorapla cover yapmanızda herhangi bir sorun çıkmaz.
karıncayı hem corabın içine koydum hemde cekmecenin içinde sorun olurmu hava sıkıntısı çekermiBenim karınca kanatlı suan bır kanadini birakmis dedikleri gibi 1 hafta beklet
Çok sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum ,ancak pamuğun olduğu taraf çorabın açık tarafında olsun. Çekmecenin sıfıra sıfır oturmadığını farz ederekten hava girişi illaki olacaktır ondan bir problem olmaz. Kontroller için açtığınızda da bir hava yenilenmesi olur zaten.karıncayı hem corabın içine koydum hemde cekmecenin içinde sorun olurmu hava sıkıntısı çekermi
Sorun olmaz bende öyle bişe yaptım zatenkarıncayı hem corabın içine koydum hemde cekmecenin içinde sorun olurmu hava sıkıntısı çekermi