Doğada tarantula bulup beslemem mümkün mü? Bazı canlılar gibi strese girip ölür mü? Besleyebilirsem nereden bulabilirim?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Doğadan tarantula bulup beslemek bana göre mantıklı değil. Zaten Türkiye'de 4 tür var. Onun yerine ithalattan gelen çok daha güzel canlıları besleyebilirsin.Doğada tarantula bulup beslemem mümkün mü? Bazı canlılar gibi strese girip ölür mü? Besleyebilirsem nereden bulabilirim?
Anavatanı Türkiye değildir ve beslemek yasaktır..Doğada tarantula bulup beslemem mümkün mü? Bazı canlılar gibi strese girip ölür mü? Besleyebilirsem nereden bulabilirim?
Ya biraz sorun o ilk deneyimim olacak işte para vermek istemiyorum belki vazgeçerim diye doğa da bulabileceklerim başlangıç türü ise doğadan almak isterimDoğadan tarantula bulup beslemek bana göre mantıklı değil. Zaten Türkiye'de 4 tür var. Onun yerine ithalattan gelen çok daha güzel canlıları besleyebilirsin.
Tarantula yerine daha kolay bulunabilcek örümcekleri tercih edebilirsiniz.Ya biraz sorun o ilk deneyimim olacak işte para vermek istemiyorum belki vazgeçerim diye doğa da bulabileceklerim başlangıç türü ise doğadan almak isterim
Peki nedir bu örümcek türleri nasılsın bulurumTarantula yerine daha kolay bulunabilcek örümcekleri tercih edebilirsiniz.
Peki bulup çiftleştirsem olmaz mıböylece sıfır yavrular çıkardoğadan canlı almanızı hiç önermem. çok seyir zevki de olmaz. az bir ücrete tarantula bulabilirsiniz zaten üretimler var.
Jumping Spider bakım olarak size uygun olacağını düşünüyorumPeki nedir bu örümcek türleri nasılsın bulurum
Evet bende bazı türlerin alınmasını önermiyomyok olmaz. besleyecek yem bulamazsın kolay kolay. doğadan almayın canlıları.
Peki ortalama fiyatı ne kadar oluyodoğadan canlı almanızı hiç önermem. çok seyir zevki de olmaz. az bir ücrete tarantula bulabilirsiniz zaten üretimler var.
Jumping spider bakımı tarantuladan daha zor !Jumping Spider bakım olarak size uygun olacağını düşünüyorum
Öncelikle tarantula bakımını öğrenmen gerek sonra hayvana yazık edersinPeki ortalama fiyatı ne kadar oluyo
Bencede meyve sineğiyle beslenmesi gerek oda biraz zor.Jumping spider bakımı tarantuladan daha zor !
Hocam dışarıdan bulup bakması daha kolay anlamında dedim canlı yem ve gerekli ortam temin edilirse o kadar zor değil.Jumping spider bakımı tarantuladan daha zor !
Birdahakine bu şekilde yazdığınız gibi yazmalısınız yoksa herkes yanlış anlar. Bakım dediğinizde her şeyi ile ele almış olursunuz.Hocam dışarıdan bulup bakması daha kolay anlamında dedim canlı yem ve gerekli ortam temin edilirse o kadar zor değil.