Discord'dan anlayan var mı?

itslysan

Yumurta
Üye
Arkadaşlar, durup dururken bi baktım discordtaki bütün dm deki herkese bi link atmışım ama ben atmadım. Sunuculara da atmış. Bedava 3 aylık token gibi bir şey. Bende noluyor diye linke tıkladım sonra çıktım ama içinden bir şeye basmadım noluyor hacklendim mi?

sedat

Yumurta
Üye
O linkler pek te iyi linkler değildir. Bildiğim kadarıyla o linkler discord tokenini alıp hesabına erişime izin veriyor. Yapabileceğin en iyi şey hesap şifreni değişmek çünkü şifre değiştiğinde token de değişiyor. Ve muhtemelen -eğer bir arkadaşın hesaba girip fake yapmadıysa- hesabının tokeni ile giriş yapmış hesaba. İlk dediğim işlemi yapman en iyisidir.

haryn

Larva
Üye
Dostum bilmedigin hiç bir linke tıklama hele alan adı resmi değilse

itslysan

Yumurta
Üye
Dostum bilmedigin hiç bir linke tıklama hele alan adı resmi değil
O linkler pek te iyi linkler değildir. Bildiğim kadarıyla o linkler discord tokenini alıp hesabına erişime izin veriyor. Yapabileceğin en iyi şey hesap şifreni değişmek çünkü şifre değiştiğinde token de değişiyor. Ve muhtemelen -eğer bir arkadaşın hesaba girip fake yapmadıysa- hesabının tokeni ile giriş yapmış hesaba. İlk dediğim işlemi yapman en iyisidir.
Benim hesapta token falan yok zaten almadım hiç. Benim korkum linke tıkladım kamerama falan erişebilirler mi? Diğer instagram Google hesabı falan çalınır mı

reaxers

Yumurta
Üye
Benim hesapta token falan yok zaten almadım hiç. Benim korkum linke tıkladım kamerama falan erişebilirler mi? Diğer instagram Google hesabı falan çalınır mı
Token alınan birşey değil hocam zaten hesabına kayıtlı bir token var. Boşver sen sadece şifreni değiş. 👍