Discord'a insanların denk geldikleri uçuşları paylaşabileceği bir kanal açılabilir.

melihgokcen

Yumurta
İlklerden
Üye
Evet başlıkta gördüğünüz gibi Karınca Çiftliğim Discord Sunucusuna insanların denk geldikleri uçuşları paylaşabileceği bir kanal açılabilir. O kanal üzerinden insanlar hangi tarihte nerede hangi cins ve tür uçuşuna denk geldiğini paylaşacak. Örneğin: Messor sp. 10 Ekim 2021 gibi. Böylece bizim ile aynı veya benzer lokasyonda yaşayan kişilerin ne zaman uçuşa denk geldiklerine bakarak ona göre kraliçe aramaya çıkabiliriz ve kendimize göre bölgesel uçuş takvimleri hazırlayabiliriz. İyi forumlar.:)

MGPrime

Yumurta
İlklerden
Üye
Evet başlıkta gördüğünüz gibi Karınca Çiftliğim Discord Sunucusuna insanların denk geldikleri uçuşları paylaşabileceği bir kanal açılabilir. O kanal üzerinden insanlar hangi tarihte nerede hangi cins ve tür uçuşuna denk geldiğini paylaşacak. Örneğin: Messor sp. 10 Ekim 2021 gibi. Böylece bizim ile aynı veya benzer lokasyonda yaşayan kişilerin ne zaman uçuşa denk geldiklerine bakarak ona göre kraliçe aramaya çıkabiliriz ve kendimize göre bölgesel uçuş takvimleri hazırlayabiliriz. İyi forumlar.:)
Discord da attım uçuş takvimini..

Sertaç

Yumurta
Üye
Bu gelişme sayesinde bu konuyu bilmeyen (ben) gibi kişiler yararlanabilecek.

saitsarp

Yumurta
Yönetici
Yönetici
Ekip
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Discord sunucusu şuanlık beta diyebiliriz, yeni oluşturduğumuz için biraz boş, ama yakın zamanda oraya el atacağız.

beopsvmo

Yumurta
Üye
takaslar yaparız hele bi uçuşlar başlasın haberleşiriz

melihgokcen

Yumurta
İlklerden
Üye
Doğru bir bilgi değilmi? Zaten milletin bilgilenmesi için konulmamışmı oraya?
Aynı ülkedeki yakın şehirlerde bile uçuş tarihleri farklı oluyor gel gelelimki Almanya ile Türkiye arasında binlerce kilometre var.

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
hocam bizim için gayet yararlı olur fakat her il için ayrı ayrı olması biraz kalabalık olabilir diye düşündüm.

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
Her il için ayrı ayrı olmayacak zaten, tek bir kanal ama yazarken hangi ilde olduklarını belirtecekler.
anladım hocam bende ondan bahsetmiştim zaten fakat bunu tek bir başlık altına girdiğinde il seçilebilir şekilde yapılabilirse eğer bence çok faydalı olabilir ve ulaşımı da kolay olur.

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
arkadaşlar bunları discordda konulun elbette fakat forum üzerinde başlık açılması forum için ve ofrum üyeleri için daha iyi olacaktır kaybolup gidecek bir yazıdansa forumda kayıt altına alınması daha iyidir