Kullanılan kum fazla yumuşak ve taneli olursa (ki bildiğimiz kum) kazdıklarında çökecektir. Çökmeyecek ancak kazılabilecek kadar uygun malzeme belki bu şişe ağızlarından alışık olduğumuz mantar tıpalar olabilir, yani o malzemeden olabilir diye düşünüyorum ama test etmedim hiçAvengers Endgamedeki Henry Pym'in yaptigi gibi dikey formikaryum yapmak mümkün mü? Görseli ekliyorum.
Evet yapılabilir. Ancak bunun için kazdıklarında çökmeyecek bir tür toprak kullanılmalı.Avengers Endgamedeki Henry Pym'in yaptigi gibi dikey formikaryum yapmak mümkün mü? Görseli ekliyorum.
Yurt dışında böyle bir madde var. Çökme ve diğer şeylere karşı dayanıklı diye duydum. Malzemeyi ve malzemenin ismini bulursam atarım.Avengers Endgamedeki Henry Pym'in yaptigi gibi dikey formikaryum yapmak mümkün mü? Görseli ekliyorum.
Digfix diye geçiyor o malzeme antcube ürünü olması lazım. Çiçekçilerin çiçek sapladığı şu tip süngerlere benziyor denemek lazım.Yurt dışında böyle bir madde var. Çökme ve diğer şeylere karşı dayanıklı diye duydum. Malzemeyi ve malzemenin ismini bulursam atarım.
Aynen bu üründü. Teşekkürler.Digfix diye geçiyor o malzeme antcube ürünü olması lazım. Çiçekçilerin çiçek sapladığı şu tip süngerlere benziyor denemek lazım.
Rica ederim, iyi forumlar.Aynen bu üründü. Teşekkürler.
Nasil kulaniliyor bilgi verebilme sansiniz yada nereden ogrenebilecegime dair bir bilgi verebilir misiniz?Yurt dışında böyle bir madde var. Çökme ve diğer şeylere karşı dayanıklı diye duydum. Malzemeyi ve malzemenin ismini bulursam atarım.