Açabilirsiniz. İşçi sayısı gayet iyi.Merhabalar formikaryumumun diğer bölmelerini artık açmalı mıyım? İşçi sayısı yeterli gibi sanki. İçeriyi çöplük olarak kullanmalarını istemediğim için bu kadar beklettim.
Sizce ikisini mi açmalıyım yoksa tek bir bölme yeterli olur mu?Açabilirsiniz. İşçi sayısı gayet iyi.
Test tüpünde beslemekten daha kolay oluyor belki de siz erken bir sürede fomikaryuma geçirmiş olabilirsiniz benim kolonim bu formikaryuma geçmeden önce 100-150 işçi civarındaydı erken geçirmek gerçekten de sorunları ardında getiriyor ve hayır nemlendirmek bence gayet kolay oluyor altındaki pamuğa kurudukça su sıkıyorum ve outworldlarına sadece içme suyu olan bir suluk koydum gerekli işçi sayısı türden türe göre değişiyor tetramorium veya lasius gibi ufak bir cins için belki 250 işçide geçilmeli benim kullandığım boyuttaki bir formikaryumaSorunuzun cevabını bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum. Bu tarz formikaryumlarda beslemek rahat oluyor mu ? Sürekli nemlendirmek falan uğraştırıcı oluyor mu ? Benim sadece 1 kere deneyimim oldu formikaryumda , onda da bir kısmını çöplük olarak kullandılar ve işçi ölümü oldu gerçekleşti.
Hocam 2 farklı koloni mi var? Eğer öyle ise 2 koloniden de bir bölme açabilirsiniz bence.Merhabalar formikaryumumun diğer bölmelerini artık açmalı mıyım? İşçi sayısı yeterli gibi sanki. İçeriyi çöplük olarak kullanmalarını istemediğim için bu kadar beklettim.
Tek bir koloni hocam altta duran formikaryum aparatı açık parça üstteki sağ ve solda duranlar kapalı parçaHocam 2 farklı koloni mi var? Eğer öyle ise 2 koloniden de bir bölme açabilirsiniz bence.
Bence 1 tane açabilirsiniz. Yeterli işçiye ulaşmış gibi gözüküyor.Tek bir koloni hocam altta duran formikaryum aparatı açık parça üstteki sağ ve solda duranlar kapalı parça
Öyle yapacağım teşekkür ederimBence 1 tane açabilirsiniz. Yeterli işçiye ulaşmış gibi gözüküyor.
Camponotusum var 30 işçili kaç işçide geçirmeliyim sizce.Sizce ikisini mi açmalıyım yoksa tek bir bölme yeterli olur mu?
Test tüpünde beslemekten daha kolay oluyor belki de siz erken bir sürede fomikaryuma geçirmiş olabilirsiniz benim kolonim bu formikaryuma geçmeden önce 100-150 işçi civarındaydı erken geçirmek gerçekten de sorunları ardında getiriyor ve hayır nemlendirmek bence gayet kolay oluyor altındaki pamuğa kurudukça su sıkıyorum ve outworldlarına sadece içme suyu olan bir suluk koydum gerekli işçi sayısı türden türe göre değişiyor tetramorium veya lasius gibi ufak bir cins için belki 250 işçide geçilmeli benim kullandığım boyuttaki bir formikaryuma
Bence 100-150 işçide geçirmeniz iyi olucaktırCamponotusum var 30 işçili kaç işçide geçirmeliyim sizce.
Sizdekinin aynısı.