Devasa bir kraliçe mi ?

mistiknova

Yumurta
Üye
image.jpg

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    19.2 KB · Görüntüleme: 10
  • image.jpg
    image.jpg
    19.8 KB · Görüntüleme: 9

Dusk

Larva
Üye
catag prensi gibi(?) /kralıceymıs kusura bakmayın/

Son düzenleme:

mistiknova

Yumurta
Üye
Teşekkür ederim 9. Kraliçem beni en çok heyecanlandıran tür oldu gerçekten peki test tüpü biraz küçük gibi sorun olur mu 16x160 galiba tüp.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hayır sorun olmaz

FerhatDumann

Larva
Üye
Teşekkür ederim 9. Kraliçem beni en çok heyecanlandıran tür oldu gerçekten peki test tüpü biraz küçük gibi sorun olur mu 16x160 galiba tüp.
Aynı koloni bende de var test tüpü yeterli fakat ilk işçiye kadar genelde beslenmesini öneriyorlar... Oyuzden mini de olsa bir outworld yapmanizi tavsiye ederim çok hareketli bir tür kraliçe de işçiler kadar hareket ediyor neredeyse

mistiknova

Yumurta
Üye
Aynı koloni bende de var test tüpü yeterli fakat ilk işçiye kadar genelde beslenmesini öneriyorlar... Oyuzden mini de olsa bir outworld yapmanizi tavsiye ederim çok hareketli bir tür kraliçe de işçiler kadar hareket ediyor neredeyse
Hocam son açtığım konuyu kontrol eder misin ? Sanki kraliçemin ağzında bir şey var
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

image.jpgŞöyle bir böcek buldum kraliçeye versem yer mi nasıl vermeliyim ?

Son düzenleme:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Doğadan herhangi bir canlı vermemelisiniz. İlaçlı veya hastalıklı(parazitli) olabilir. Kraliçeyi boşuna heba etmeyin

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Hocam bunlar normalde de doğadan beslendikleri için doğadan bir böcek vermemiz sorun oluşturur mu? Bünyeleri alışık değil midir buna
Oluşturur. Özellikle yaz aylarında çokça sinek ilacı atılıyor, tarım ilaçları atılıyor. Bundan dolayı doğadan alıp bu canlıları vermek koloni için risk oluşturuyor. Doğada da bunları tüketiyorlar ama doğada da bunlardan dolayı ölümler yaşanıyor zaten. Arazi ilaca maruz kalmayan bir araziyse oradan alınan canlılar verilebilir belki ama yine de unkurdu gibi besinler çok daha sağlıklı.

birkarincasever

Yumurta
Üye
Oluşturur. Özellikle yaz aylarında çokça sinek ilacı atılıyor, tarım ilaçları atılıyor. Bundan dolayı doğadan alıp bu canlıları vermek koloni için risk oluşturuyor. Doğada da bunları tüketiyorlar ama doğada da bunlardan dolayı ölümler yaşanıyor zaten. Arazi ilaca maruz kalmayan bir araziyse oradan alınan canlılar verilebilir belki ama yine de unkurdu gibi besinler çok daha sağlıklı.
Teşekkür ederim bende de bir cataglyphis kraliçesi var, sinek yakalayıp vermiştim yemedi. Belki de bu yüzden yemiyor. En iyisi un kurdu almak

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Doğadan herhangi bir canlı vermemelisiniz. İlaçlı veya hastalıklı(parazitli) olabilir. Kraliçeyi boşuna heba etmeyin
Bu yanlış bir genelleme olur. Ben bulduğum güve kelebeklerini dondurup kolonilerime veriyordum. Hiç bir sorun yaşamadım. Biraz hangi canlıyı verdiğinize bağlı. Belirli şartlarda izole ederseniz böceğinizi hiçbir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum tabi ki her böcek için demiyorum bunu.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bu yanlış bir genelleme olur. Ben bulduğum güve kelebeklerini dondurup kolonilerime veriyordum. Hiç bir sorun yaşamadım. Biraz hangi canlıyı verdiğinize bağlı. Belirli şartlarda izole ederseniz böceğinizi hiçbir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum tabi ki her böcek için demiyorum bunu.
Tabiki doğru ama hobiye yeni başlayanlar direkt bulduğu her canlıyı vermesin diye öyle söylüyorum:)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

.