Arkadaşlar salyangozlarım için taban malzemesi olarak ne kullanabilirim marketlerde satılan saksı toprağı olurmu
Orkide toprağı canlı bir yerden düştüğünde kabuğuna zarar verebilir.cocopeat en sağlıklısı ama alternatif olarak orkide toprağı kullanabilirsiniz
çok bir sıkıntı yapacağını düşünmüyorum, kolay kolay düşmez ve kabuğuda nispeten sağlamOrkide toprağı canlı bir yerden düştüğünde kabuğuna zarar verebilir.
Bir kısmını peçete bir kısmını bir kisminida cocopeat ile doldursam olurmuOlmaz, ben tavsiye etmiyorum kimyasal içeriyorlar en mantıklısı genta marka cocopeat alabilirsiniz zaten ucuz birşey.
Neden?Bir kısmını peçete bir kısmını bir kisminida cocopeat ile doldursam olurmu
Hayvan gezerken zaten torfu eşitleyecektirBir kısmını peçete bir kısmını bir kisminida cocopeat ile doldursam olurmu
Şu an o kadar büyük değiller verebileceğiniz tavsiyeler varmıHayvan gezerken zaten torfu eşitleyecektir
İnternette öyle gördüm bı amacı verdir diye sordumNeden?
Eğer peçete koyacaksanız o kısma kap tarzı yayvan bir nesne koyup yemlemeyi orada yapabilirsiniz. Meyve/sebzelrr toprağa düşmezŞu an o kadar büyük değiller verebileceğiniz tavsiyeler varmı
bir amacı yok.İnternette öyle gördüm bı amacı verdir diye sordum
Şeftali yada nektari yerlermi bı zararı olurmuEğer peçete koyacaksanız o kısma kap tarzı yayvan bir nesne koyup yemlemeyi orada yapabilirsiniz. Meyve/sebzelrr toprağa düşmez
yerler. Severler de.Şeftali yada nektari yerlermi bı zararı olurmu
Teşekkürleryerler. Severler de.
olabilir ama çogunun içi kimyasal ve karınca dolu önermem cocopeat almalısınızArkadaşlar salyangozlarım için taban malzemesi olarak ne kullanabilirim marketlerde satılan saksı toprağı olurmu
Sipariş ettim gelene kadar pecetedeolabilir ama çogunun içi kimyasal ve karınca dolu önermem cocopeat almalısınız
o zamana kadar peçete kullanabilirsiniz ben kullandıgımda sorun yaşamadım yaklaşık 3 gün kaldı