Merhaba 2 tane dev afrika salyangozu besliyorum karınca görmeyide pek sevmiyorum besleyebileceğim bakımı çok pahalıya kaçmıyacak bir hayvan söyler misiniz? herkese iyi günler dilerim
Sopa ve Yaprak böcekleri var.Merhaba 2 tane dev afrika salyangozu besliyorum karınca görmeyide pek sevmiyorum besleyebileceğim bakımı çok pahalıya kaçmıyacak bir hayvan söyler misiniz? herkese iyi günler dilerim
Diğer eklembacaklılar başlığında 2 tür yazmıştım bugün bir tane daha yazacağım belki ilgini çeker bakımları masrafsız denebilecek kadar az.Sopa ve Yaprak böcekleri var.
yani kaçmıycak hayvan ben bilmiyorum ama evde canlı yem besliyebiliceksen tarantula olabilir ya da en rahatı rat faresi olabilirMerhaba 2 tane dev afrika salyangozu besliyorum karınca görmeyide pek sevmiyorum besleyebileceğim bakımı çok pahalıya kaçmıyacak bir hayvan söyler misiniz? herkese iyi günler dilerim
Tarantula bakabilirsin.Merhaba 2 tane dev afrika salyangozu besliyorum karınca görmeyide pek sevmiyorum besleyebileceğim bakımı çok pahalıya kaçmıyacak bir hayvan söyler misiniz? herkese iyi günler dilerim
Büyük hamamböceği türleriMerhaba 2 tane dev afrika salyangozu besliyorum karınca görmeyide pek sevmiyorum besleyebileceğim bakımı çok pahalıya kaçmıyacak bir hayvan söyler misiniz? herkese iyi günler dilerim
evimde 3 tane kedi var 3 üde deli gibi oyuncuBüyük hamamböceği türleri
Hamster
Sopa ve yaprak böcekleri
yani hamsterı yerlerevimde 3 tane kedi var 3 üde deli gibi oyuncu
evimde 3 tane kedi var 3 üde deli gibi oyuncu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
yani hamsterı yer
hayvanı strese sokmak istemiyorum bir kere besledim oda heryerimi kanattıGönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hamsterı yer diye bir durumun söz konusu olacağını sanmıyorum hamser zaten kapalı bir alanda kalıyor kedilerin oraya erişimi olmaz, hamster dışarıda iken zaten yanında bulunursun
Selamlar, yaprak böcekleri veya canlı yemi türlerini tercih edebilirsin. Hem fazla masraf çıkartmazlar hem de üretmesi veya beslemesi zevklidir.Merhaba 2 tane dev afrika salyangozu besliyorum karınca görmeyide pek sevmiyorum besleyebileceğim bakımı çok pahalıya kaçmıyacak bir hayvan söyler misiniz? herkese iyi günler dilerim
Yetişkin iken sahiplenilen hamsterlar ne yazık ki ellemeye pek uygun olmuyor yavru iken sahiplenilenlere doğru yaklaşım ile baya baya en yakın arkadaş olabilirsiniz.hayvanı strese sokmak istemiyorum bir kere besledim oda heryerimi kanattı