Cinsi tetramorium diye düşünüyorum.Birde yiğecekleri önce yuvaya taşıyorlar sonra dışarı atıyorlar.çöpse temizliyimi.Eğer cinsi messor değilse çöp gibi geldi bana.
Küf gibi şey temizlenmeli artıklarıdır.Cinsi tetramorium diye düşünüyorum.Birde yiğecekleri önce yuvaya taşıyorlar sonra dışarı atıyorlar.çöpse temizliyimi.
Kırmızılar balık yemiTemizleyin hocam, o küf gibi gördüğünüz şey muhtemelen tohum artığı ama protein artığı da varsa hemen temizlenmeli. Yığının daha net ve yakından fotoğrafını atma şansınız var mı?
Hiç tohum vermedim sadece yulaf vermiştim bir kereTohum ve tohum kalıntıları hocam, ben kendi messor kolonimde de gözlemliyorum. Temizleyin çünkü içlerinde dışkı olma ihtimali de yüksek ve bu sıkıntı olabilir.
Fotoğraftaki kırmızı top gibi şeyler ne, kuş yemi değil mi?Hiç tohum vermedim sadece yulaf vermiştim bir kere
Hayır balık yemiFotoğraftaki kırmızı top gibi şeyler ne, kuş yemi değil mi?
Balık yemi zararlı hocam sadece canlı yem verilmeli protein kaynağı olarak. Orayı da temizleyin siz ne olur ne olmaz.
Hocam ailem şuan canlı yeme izin vermiyor ikna etme aşamasındayım en kısa sürede alıcam.protein İçin ne verebilirim şuanSanırım karıncalar tam sindiremediği için sindirim sistemlerine zarar veriyordu diye hatırlıyorum bir de işçiler katı sert gıdaları tüketemiyor diye biliyorum.
2 hafta önce arkadaşa vermiştim o verdi canlı yem2-3 hafta sadece şekerli suyla messor besledim hocam. Ama haberiniz olsun sizin bu kadar süreniz olmayabilir. En kısa sürede canlı yem edinin.