Deney tüpüne geçiş yapacağım

mehmetssy

Yumurta
Üye
Deney tüpüne geçiş yapacağım. Bana çok küçük geldi ama sorayım dedim.

Ekli dosyalar

• 20250515_185147.jpg
    20250515_185147.jpg
    25.6 KB · Görüntüleme: 23

waynhen

Media
Yardımsever
Üye
Burda da bakabilirsiniz karıncaya zaten doğada yuva yaparken başlangıç aşamasında bundan bile daha dar alana yerleşiyolar.Yani bu alan büyük bile.Test tüpüne geçirmek keyfinize kalmış.Derseniz ki yumurta falan vermeden oraya alayım tabii ki alabilirsiniz sorun olmaz.Ama şu aşamada çok şart değil yani.

mehmetssy

Yumurta
Üye
Burda da bakabilirsiniz karıncaya zaten doğada yuva yaparken başlangıç aşamasında bundan bile daha dar alana yerleşiyolar.Yani bu alan büyük bile.Test tüpüne geçirmek keyfinize kalmış.Derseniz ki yumurta falan vermeden oraya alayım tabii ki alabilirsiniz sorun olmaz.Ama şu aşamada çok şart değil yani.
Karıncaya zaten dar bi alan bıraktım hijyenik olması için deney tüpüne geçirdim bu arada biraz önce kontrol ettim büyük ihtimal yumurta taşımaya başladı

Karıncaya zaten dar bi alan bıraktım hijyenik olması için deney tüpüne geçirdim bu arada biraz önce kontrol ettim büyük ihtimal yumurta taşımaya başladı
Admin konuyu niye değiştirdin yumurtamı diye sormuştum onun cevabı lazımdı

ali8181

Pupa
Üye

Admin konuyu niye değiştirdin yumurtamı diye sormuştum onun cevabı lazımdı
Evet, yumurtlamış.