Evet ama koloni 50 kişiyi geçince beslenmede zorluk çekebilir(formikaryum ve outworlde geçmesse.).16x160 en ideali olur. Tıpa vs. Gerekirse bulabilirsiniz.
Tüp çoğaltıcı kullanır. Dediğiniz boyutu alırsa outwrold bağlanması vs. Zor olacak, tıpa bulunmayacak. Ayrıca 50 işçide outwrold bağlamadan beslemek zaten çok zor olacaktır, birsürü işçi dışarı kaçacaktır tüp büyük olsana fayda etmez ileride birgün outwrold bağlanmak istenirse tıpa, hortum uymaz. Zorluk çıkarır.Evet ama koloni 50 kişiyi geçince beslenmede zorluk çekebilir(formikaryum ve outworlde geçmesse.).
Evet 5li tüp çoğaltıcı kullanıyorum 16x160 test tüpü hiçbir sorununu görmedim hem messor hemde aphenogaster için bu tüp ölçüsünü kullanıyorum zaten dünya geneli neredeyse her tür için kullanışlıTüp çoğaltıcı kullanır. Dediğiniz boyutu alırsa outwrold bağlanması vs. Zor olacak, tıpa bulunmayacak. Ayrıca 50 işçide outwrold bağlamadan beslemek zaten çok zor olacaktır, birsürü işçi dışarı kaçacaktır tüp büyük olsana fayda etmez ileride birgün outwrold bağlanmak istenirse tıpa, hortum uymaz. Zorluk çıkarır.