Deney tüpü hortumu

Berk1497

Yumurta
Üye
16*160mm olan tüplerin içine hangi ölçülerdeki silikon hortumlar uygun oluyor? Bir de nerelerden temin edebilirim. Teşekkürler

ilferica

Yumurta
Üye
dış çapı 16mm lik olanlarda kullanman lazım

blab market yada herhangi bir online alışveriş sitesinde bulabilirsin

deimosdevil

Yumurta
İlklerden
Üye
16*160mm olan tüplerin içine hangi ölçülerdeki silikon hortumlar uygun oluyor? Bir de nerelerden temin edebilirim. Teşekkürler

16x14 mm veya 16x12 mm ölçüleri ile piyasada bulunan silikon, plastik hortumlara bakabilirsin. Bazı satış sitelerinde "Terazi Hortumu" adı ile satılmakta.

Ölçüler büyüdükçe maliyetler biraz artmakta olmasından dolayı eğer test tüpü kapağın mevcut ise daha küçük boyutlu hortumları da kullanabilirsin. Aşağıda yer alan konu içerisindeki uygulamayı yaparak kullanabilirsin.

RECEP İVEDİK

Yumurta
Üye
12x10 veya 10x8 mm alıp boşluk kalan yerlere havlu kağıt pamuk gibi metaryellerle dorldurup kullanabilirsin veya benim param va uğraşmak istemiyorum diyorsan test tüpü tıpaları var ama dikkat et ortaları delik olanlardan alman gerekiyor

Shadowenia

Yumurta
Üye
ben test tüpü kapağı içinde dış çapı 12mm iç çapı 10mm olan hortumlardan kullanıyorum. bendeki tıpalara tam oturuyor. Karınca hobisi için malzeme satan yerlerde, akvaryum malzemesi satan yerlerde veya nalburlarda terazi hortumu ismiyle bulabilirsin.

KayraGcr

Yumurta
Üye
Genelde "terazi hortumu" diye geçer ben 1 milyoncuda fln bulabilirsin bazı sitelerde "karınca hortumu" olarak ta geçiyordu.