D3 lü ve D3 süz kalsiyum

berkaysenel

Yumurta
Üye
ikisinide zorunlu şekilde ihtiyacım mı var ben buna bı cevap bulamadım araştırdıgım yerlerden lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

Thunder

Yumurta
Üye
Kalsiyumlar canlılar için hayati öneme sahip suplementlerdir. doğada yaşayan canlılar bir şekilde bu ihtiyaçlarını karşılıyor fakat çiftlik üretimi canlılar bunu karşılayamadıkları için sizin takviye yapmanız gerekli. Yapmazsanız canlı da hastalıklar baş gösterir ve ölüme kadar gidebilir.

berkaysenel

Yumurta
Üye
Kalsiyumlar canlılar için hayati öneme sahip suplementlerdir. doğada yaşayan canlılar bir şekilde bu ihtiyaçlarını karşılıyor fakat çiftlik üretimi canlılar bunu karşılayamadıkları için sizin takviye yapmanız gerekli. Yapmazsanız canlı da hastalıklar baş gösterir ve ölüme kadar gidebilir.
evet onu bılıyorum sormak istediğim d3 lü mü d3 süzü mü kullanmam lazım farkları ne onu bilmiyorum hangisini zorunlu olarak almalıyım

Thunder

Yumurta
Üye
evet onu bılıyorum sormak istediğim d3 lü mü d3 süzü mü kullanmam lazım farkları ne onu bilmiyorum hangisini zorunlu olarak almalıyım
D3süz sürekli yaşam alnında bir kapta olmalı . D3lü ise hafta da 2 defa verdiğiniz canlı yeme bulayıp vermeniz gerekiyor. Farkı şu d3lü de canlının güneş ihtiyacını karşılaması için veriliyor çok basit bir açıklama oldu ama daha rahat anlarsın. Sadece d3 lü vitamin kullanabilirsin ama ileride canlının sağlığı konusunda net bir şey söyleyemem. Sağlıklı bir canlı için hiç bir şeyden eksik olunmaması gerekiyor kalsiyumlar multivitamin, farklı çeşit canlı yemler olması gerekiyor.