Etme tavsiyem bekle 4 gün daha .3 gün önce bir crematogaster buldum tüpün içine girerken çok yorulduğu için 2-2,5 damla şekerli su vermemi söylediler sonra 1 hafta boyunca açmamamı, sizce bi kontrol etmeli miyim?
Kontrol edersen yumurtalarını yeme riski var, ama çok dikkatlice sarsmadan ve farkettirmeden bakabilirsin3 gün önce bir crematogaster buldum tüpün içine girerken çok yorulduğu için 2-2,5 damla şekerli su vermemi söylediler sonra 1 hafta boyunca açmamamı, sizce bi kontrol etmeli miyim?
Sen dedinya şekerli suyu çok az ver ölebilir diye o yüzden korktum ama yinede risk almayacağım 4 gün daha beklicemKontrol edersen yumurtalarını yeme riski var, ama çok dikkatlice sarsmadan ve farkettirmeden bakabilirsin
Bencede beklemekten zarar gelmezEtme tavsiyem bekle 4 gün daha .
Evet biliyorum, ölçüleri kafanda canlandıramamış olabilirsin diye söylemiştım çünkü bende çok az koyduğumu düşündüğüm halde şekerli suda ölü karıncalar bulmuştumSen dedinya şekerli suyu çok az ver ölebilir diye o yüzden korktum ama yinede risk almayacağım 4 gün daha beklicem
Şekerli suyu damla olarak değilde kurak çubuğunu şekerli suya batırıp üç kısmını kırarak içine koy bence ben kendi kraliçeme öyle yapdım işe yarıyor ve gerektiği kadar icebiliyor.Evet biliyorum, ölçüleri kafanda canlandıramamış olabilirsin diye söylemiştım çünkü bende çok az koyduğumu düşündüğüm halde şekerli suda ölü karıncalar bulmuştum
Çok dikkatlice baktım ben baktığımda su içiyordu yaşadığı için çok mutluyum😃😃😄 inşallah strese girmez.Evet biliyorum, ölçüleri kafanda canlandıramamış olabilirsin diye söylemiştım çünkü bende çok az koyduğumu düşündüğüm halde şekerli suda ölü karıncalar bulmuştum