Daha yumurtası yok. Bende o yüzden kış uykusuna yatırmak istiyorum. Ne yapmam lazım? Ama şöyle bişey var yakında test tüpü siparişi vereceğim. Geldiğinde nasıl aktarma yapacağım. Bekleyeyim mi biraz daha?
Ekli dosyayı görüntüle 44773
Teşekkür ederim yardımın için ama dinlendirebilirsiniz diyor onu nasıl yapabilirim. Bide kraliçemi ben bunlara benzetemedim eğerki bu işlerden iyi anlayan birisi varsa onu etiketliyebilirmisin. Ben yeniyim diye bilmiyorum.Crematogaster Lorteti Bakım Rehberi
Crematogaster Lorteti Altfamilya: Myrmicinae | Altcins: Crematogaster sensu stricto Yayılım: Türkiye, Kıbrıs, Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, Karadağ, Suriye, Ürdün, Lübnan, İsrail ve Filistin Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu...karincaciftligim.comAradığınız bilgileri burdan bulabilirsiniz.Crematogaster Schmidti Bakım Rehberi
Crematogaster Schmidti Alt familya: Myrmicinae | Alt cins: Crematogaster sensu stricto(s. str.) Bölge : Kuzey Akdeniz ve Kafkasya Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 5.000-10.000 Monogoni - TK Olumsuz Olumsuz Ağustos-Kasım...karincaciftligim.com
Sadece kraliçeniz olduğu için test tüpünüz geldiğinde manuel transfer yapabilirsiniz.