Crematogaster Pamuğun ucunda durması

Eyupcan

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce kargoyla geldi 2 kraliçe suları çok az olduğu için farklı bir tüpe transfer ettim birinin 2 yumurtası var şuanda ama ikiside tüpün ucunda duruyor görsel yükledim bundan kaynaklı bir sorun olur mu ?

Ekli dosyalar

• IMG_2891.jpeg
    IMG_2891.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 14

yağızalp

Larva
Üye
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce kargoyla geldi 2 kraliçe suları çok az olduğu için farklı bir tüpe transfer ettim birinin 2 yumurtası var şuanda ama ikiside tüpün ucunda duruyor görsel yükledim bundan kaynaklı bir sorun olur mu ?
Karanlık tutmanız lazım bence bir sorun olmaz onlar kendi yerlerini seçer

Oyilanci

Nanitik
Üye
Tüpün ucundaki pamuğu biraz daha öbür pamuğa doğru ittirip ona daha küçük bir alan tanıyabilirsiniz. Muhtemelen böyle daha rahat hissedicektir ve orayı benimsiyecektir. Bu bir süreç işi

bengo

Pupa
Üye
Nem fazla gelmiştir, zaman içinde nem dengesi de oturunca. Zamanla yaklaşacaklatdır, benim transferlerimde de aynını yaşıyorum, en geç bir hafta içinde oturuyo sistem

Eyupcan

Yumurta
Üye
Teşekkür ederim yorumlarınız için 1 hafta kadar hiç rahatsız etmeden bırakacağım bakalım, ilerleyen süreçte bilgilendiririm

bengo

Pupa
Üye
yeni tüpü hazırlarken pamuğu biraz fazla itmişsindir, yani pamuk fazla ıslanmıştır, zamanla o su buharlaşacak vs
hızlı havalanması için de uçtaki pamuğu biraz gevşettebilirsin, kaçmayacakları kadar tabiki :D

Eyupcan

Yumurta
Üye
yeni tüpü hazırlarken pamuğu biraz fazla itmişsindir, yani pamuk fazla ıslanmıştır, zamanla o su buharlaşacak vs
hızlı havalanması için de uçtaki pamuğu biraz gevşettebilirsin, kaçmayacakları kadar tabiki :D
Doğru haklısın hocam biraz fazla itmiştim fazla ıslak kaldı 😄

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kış uykusuna yatırın.