Componotuslarda beslenme

Oonex

Yumurta
Üye
Merhabalar arkadaşlar. Elimde iki adet componotus s. Kraliçesi bulunmakta, ilk yumurtalarını döktüler ve ilk işçinin çıkmasını bekliyorum. Beslenme konusunda bol bol un kurdu beslemesi öneriliyor fakat evde un kurdu bulundurmak istemiyorum. Karıncaları beslemek için alternatif bir besleme yöntemi var mı?

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Haşlanmış yumurta beyazı, üretim meyve sineği, kıyma, diğer cinslerin işçileri

Oonex

Yumurta
Üye
Soruya ek olarak ilk işçileri çıktıktan sonra minik bir kabın içerisine test tüpünü yerleştirip bir outworld yapsam bir sıkıntı yaşar mıyım?

EArslan

Minör
Üye
Soruya ek olarak ilk işçileri çıktıktan sonra minik bir kabın içerisine test tüpünü yerleştirip bir outworld yapsam bir sıkıntı yaşar mıyım?
İlk işçiden sonra değilde 10-15 işçiden sonra daha iyi olur.

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Merhabalar arkadaşlar. Elimde iki adet componotus s. Kraliçesi bulunmakta, ilk yumurtalarını döktüler ve ilk işçinin çıkmasını bekliyorum. Beslenme konusunda bol bol un kurdu beslemesi öneriliyor fakat evde un kurdu bulundurmak istemiyorum. Karıncaları beslemek için alternatif bir besleme yöntemi var mı?
Evde camlardaki sinekliklerde falan olan güveler vardır, onların kanatlarını ayıklayıp 1 saat dondurduktan sonra güveyi koloninize verebilirsiniz.