İlk işçim çıktı fakat beslemediğim bir tür.
Ne yapmalıyım?
Ne yapmalıyım?
Yumurta beyazı ve şekerli su verdim, başka?Şekerli su + protein vermelisiniz
Başka bir şey yok. 4-5 günde bir verebilirsiniz.Yumurta beyazı ve şekerli su verdim, başka?
Proteini kaç günde bir vermem gerek?
Peki sadece protein mi yer? Başka neler yer.Başka bir şey yok. 4-5 günde bir verebilirsiniz.
Nasıl yani, "protein" dediğimiz şeyin içerisinde onlarca farklı besin çeşidi var zaten. Kıyma, et çeşitleri, tavuk, farklı türlerin işçileri belki. Onun haricinde de şeker ihtiyaçlarının giderilmesi gerekiyor. Bu kadar. Protein + şeker.Peki sadece protein mi yer? Başka neler yer.
Pardon ben kendimi açıklayamadım.Nasıl yani, "protein" dediğimiz şeyin içerisinde onlarca farklı besin çeşidi var zaten. Kıyma, et çeşitleri, tavuk, farklı türlerin işçileri belki. Onun haricinde de şeker ihtiyaçlarının giderilmesi gerekiyor. Bu kadar. Protein + şeker.
Zaten 4-5 günde bir verebilirsiniz demiş arkadaş. :/Pardon ben kendimi açıklayamadım.
Örnek olarak; Messor beslerken çok çeşit tohum veriyorum, test tüpünün içinde mutlaka bir çay kaşığı tohum oluyor istedikleri zaman tüketiyorlar fakat (sandığım kadarı ile) Tohum yemeyen bir tür, protein ve şeker ihtiyacını hergün sağlamam mı gerekiyor?
Kaç günde bir sağlamam gerekiyor, besleme sıklığı ne olmalı?
Pardon dikkat etmemişim özür dilerim :/Zaten 4-5 günde bir verebilirsiniz demiş arkadaş. :/
Özür dilemenize hiç gerek yok, sadece biraz daha dikkatli olun lütfen. Keyifli hobiler dilerimPardon görmemişim özür dilerim :/