Componotus myremtoma işcim çıktı

MaviMessor

Pupa
Üye
İlk işçim çıktı fakat beslemediğim bir tür.
Ne yapmalıyım?

Bulut_Mercan

Asker
Yardımsever
İlklerden
Üye
Şekerli su + protein vermelisiniz

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Peki sadece protein mi yer? Başka neler yer.
Nasıl yani, "protein" dediğimiz şeyin içerisinde onlarca farklı besin çeşidi var zaten. Kıyma, et çeşitleri, tavuk, farklı türlerin işçileri belki. Onun haricinde de şeker ihtiyaçlarının giderilmesi gerekiyor. Bu kadar. Protein + şeker.

MaviMessor

Pupa
Üye
Nasıl yani, "protein" dediğimiz şeyin içerisinde onlarca farklı besin çeşidi var zaten. Kıyma, et çeşitleri, tavuk, farklı türlerin işçileri belki. Onun haricinde de şeker ihtiyaçlarının giderilmesi gerekiyor. Bu kadar. Protein + şeker.
Pardon ben kendimi açıklayamadım.
Örnek olarak; Messor beslerken çok çeşit tohum veriyorum, test tüpünün içinde mutlaka bir çay kaşığı tohum oluyor istedikleri zaman tüketiyorlar fakat (sandığım kadarı ile) Tohum yemeyen bir tür, protein ve şeker ihtiyacını hergün sağlamam mı gerekiyor?
Kaç günde bir sağlamam gerekiyor, besleme sıklığı ne olmalı?

Yaşar_Kabkap

Larva
Üye
Pardon ben kendimi açıklayamadım.
Örnek olarak; Messor beslerken çok çeşit tohum veriyorum, test tüpünün içinde mutlaka bir çay kaşığı tohum oluyor istedikleri zaman tüketiyorlar fakat (sandığım kadarı ile) Tohum yemeyen bir tür, protein ve şeker ihtiyacını hergün sağlamam mı gerekiyor?
Kaç günde bir sağlamam gerekiyor, besleme sıklığı ne olmalı?
Zaten 4-5 günde bir verebilirsiniz demiş arkadaş. :/

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Şekerli su 2 günde 1 verilebilir. Protein için yukarıda söyledim. Tohum tüketmezler.