Teşekkür ederim sonunda bulduk ablamızıKraliçeden tür tespiti yapılmaz. Ama evet camponotus kraliçesi
evet 1 2 cmSadece tahmin bir kaç kraliçe söyleyebilirim. C.Piceus. C.Aethiops. C.Vagus
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
C.Aethiops olduğunu düşünüyorum. Boyutu 1.2 cm mi?
netten baktım sımdı aethiops lara tam olarak bu rengiSadece tahmin bir kaç kraliçe söyleyebilirim. C.Piceus. C.Aethiops. C.Vagus
C.Aethiops olduğunu düşünüyorum. Boyutu 1.2 cm mi?
işçiler çıkınca aethiops olup olmadığı anlaşılırmı çünkü bendede varda aynı böyle aethiops olduğunu dusunuyorum bende .Tür konusunda dediğim gibi tespit yapamayız sadece tahminle kalıyor
İşçi boyutuna ve diğer özelliklere bakılarak yapılabilirişçiler çıkınca aethiops olup olmadığı anlaşılırmı çünkü bendede varda aynı böyle aethiops olduğunu dusunuyorum bende .
tüpü bugun hazırladım tüp temiz tüpün kapağına iğneyle delikler açmıştım (kapak kırmızı) kopan parçaları ortaya çekmiş.Dostum tüpünün içinde kırmızı tanecikler gördüm acaba mite olabilir mi ben pek bilgili değilim ama yinede garanti olsun bbence temiz bir tüpe koy ve karıncanın üstündede kırmızı bir böcek olmadığına dikkat et
baya delik açtım ve karıncanın bacağı bile girceğini düşünmüyorum ışığa doğru tuttum baya delik var hava almazmı? pamuk neden daha iyi oluyor havayı dahamı iyi geçiriyorTıpa yerine pamuk kullanmanız daha iyi hocam
anladım tamamdır.Nem oranını sabitleyebilmek. Tıpa yerine pamuk yap daha iyidir her zaman
Hocam aethiops türüne evet çok benziyor olabilir. Ama aethiops türüne benzeyen de çok tür var.evet 1 2 cm
netten baktım sımdı aethiops lara tam olarak bu rengi