Atacağım birazdanÜstten görsel atarmısınız componotus gibi.
Maç izliyom durum ya fmfmgöglhlhEvet sadece “BİRAZ” uzadı
GltltlyllhlhlhBu componotus ama ne anlatacaksınız. Biraz fazla oldu. 😂
BirazdanAnlatacak mısınız birazdan?
Başka karınca olmasınMaç izliyom durum ya fmfmgöglhlh
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Gltltlyllhlhlh
Birazdan
Bakın şimdi benim zeki kardeşim gitmiş tüple oynamış pamuğu da ileriye çekmiş Bi baktım 20 gündür kanatının dökülmesini beklediğim karınca yok sonra işte Bi tık üzüldüm ama zaten çiftleşmemiş zannediyordum sonra işte 2,3 saat geçti annem dediki yerde karınca geziyor aldım tüpün içine Bi koydum kanadı yok kafayı yiyorum evde çiftfleştiyse nerde çiftleşti başka karıncaya nasıl oldu
Aynı türBaşka karınca olmasın
Öyleyse bizim evde çiftleşmiş karınca ne geziyorBaşka karınca olmasın
Pencereden veya açık kapıdan girmiş olabilir.Aynı tür
Öyleyse bizim evde çiftleşmiş karınca ne geziyor
kardeşin kanadını koparmıştır belki sonra sen karıncayı görmüşsündürAynı tür
Öyleyse bizim evde çiftleşmiş karınca ne geziyor
Yani bana imkansız gibi geldi; kardeşinin karıncaya zarar vermeden tutup kanadını koparması.kardeşin kanadını koparmıştır belki sonra sen karıncayı görmüşsündür
Aga yanlış anlamışsın kardeşim karıncanın kanadını koparmamış pamuğu açmış oda kaçmış 2,3 saat sonra annem bağırdı işte oturma odasında karınca var diyeYani bana imkansız gibi geldi; kardeşinin karıncaya zarar vermeden tutup kanadını koparması.
Yok yanlış anlamadım. Diğer arkadaş kardeşin kanadını koparmıştır belki diyince ona dedim.Aga yanlış anlamışsın kardeşim karıncanın kanadını koparmamış pamuğu açmış oda kaçmış 2,3 saat sonra annem bağırdı işte oturma odasında karınca var diye