Her canlı için dışarıdan toplanabilirliği hakkında kesin yorum yapamam. Fakat kolonilerimi beslerken evlerde bulunabilen güveler olur. Onları yakalayıp dondurup verirdim. Bir çok insana da danıştım bu konuda güveyi dondurduğum sürece bir problem teşkil etmeyecekleri konusunda hem fikirdik. Çok kez verdim ve herhangi bir anormallik gözlemlemedim. Ha bu demek değildir ki her böceği dondurup verebilirsiniz, tabii ki hayır. Güve için uygunluğundan söz ediyorum.Dışarıdan bödek ya da ufak canlılar yakalayıp versem olur mu? Yoksa dışardan vermek tehlikeli mi olur(böcek ilaçları vs…). Youtube da arada sırada kıyma verenini bile gördüm. Önerilere açığım.![]()
Bu fikri beğenmenize sevindim, dediğim gibi un kurdu olacak diye bir şey yok. Alternatif yollar her zaman daha eğlencelidir.anladım değeeli bilgi ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Güve fikrini çok beğendim. Sanırsam bunu yapıcam.
Size küçük bir tavsiye verebilirim güve için. Verdiğiniz güvenin kanatlarını olabildiğince kesip alın. Gereksiz kirliliğe sebep olmasın. Kanatlar kesip atıyorlar çünkü.anladım değeeli bilgi ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Güve fikrini çok beğendim. Sanırsam bunu yapıcam.