Colobopsis kraliçesi buldum.

qwerty

Larva
Üye
1000011775.jpg
Selamlar. Bugün ağaca öylesine bakıyordum camponotus işçisine benzer bir karınca gördüm. Tahminimce colobobsis rehberini okudum ama bilmem gereken şeyler varsa tüyolar ve dikkat etmem gerekenler lütfen söyleyin. Bakımının çok zor olduğunu duydum ben de amatör bir hobiciyim.

Buğra_UnLucy

Media
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 62694
Selamlar. Bugün ağaca öylesine bakıyordum camponotus işçisine benzer bir karınca gördüm. Tahminimce colobobsis rehberini okudum ama bilmem gereken şeyler varsa tüyolar ve dikkat etmem gerekenler lütfen söyleyin. Bakımının çok zor olduğunu duydum ben de amatör bir hobiciyim.
Salmanız daha iyi olur bence, amatörüm dediğiniz için söylüyorum. 🤗

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Hocam günlüğünüze eklersiniz değil mi?

qwerty

Larva
Üye
Günlük tutacağım dedim ama colobobsis 16 gün geçti ve hala yumurta yapmadı şans diyelim.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Günlük tutacağım dedim ama colobobsis 16 gün geçti ve hala yumurta yapmadı şans diyelim.
Salmanız çok daha iyi olacaktır buna emin olabilirsiniz.
Tecrübe olarak söylüyorum bunu. Amacım heves kırmak değil ama hem siz hemde karınca için iyi olan bu.

qwerty

Larva
Üye
Salmanız çok daha iyi olacaktır buna emin olabilirsiniz.
Tecrübe olarak söylüyorum bunu. Amacım heves kırmak değil ama hem siz hemde karınca için iyi olan bu.
Haklı olabilirsiniz ama başka bir bölgeden almıştım ve dışarıda hayatta kalmasının imkansız olduğunu düşünüyorum.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Haklı olabilirsiniz ama başka bir bölgeden almıştım ve dışarıda hayatta kalmasının imkansız olduğunu düşünüyorum.
Öyleyse bu konuda yazdıklarımı okuyabilirsiniz. Bir nebze yardımcı olacaktır size.