Ben bir dalı, resimlerdeki gibi oydum. Sizce olmuş mu? Değiştirmem gereken bir şey var mı? Bir de kraliçe, hep fotoğraftaki yerlerde duruyor. Sebebi nedir? @Ares.
Yeni fotoğraf ekledim yorum olarak sizce o değişikliği yapayım mı? Birde kraliçe sulu pamuğa uzak tarafta duruyor pamuğun yanında olması lazım değil mi öbür türler gibi? Kraliçe yuvarlak içindeki kısımlarda olması gerekiyor mu? Birde bu türü ilk işçiye kadar besliyorduk dimi?Güzel olmuş, iyi hazırlamışsın. Kraliçenin sabit durma nedeni eğer yumurtlamışsa onlarla ilgileniyordur yada yumurtlamaya hazır demektir. Eğer stresli olsaydı o kadar sabit durmazdı. Ama yinede karanlık bir yerde hareket ettirmeden 1 hafta kadar bekleyip kontrol edin. Eğer çok merak ediyorsanız 3 günde bir sarsmadan bakabilirsiniz.
Tam olarak anlaşılmıyor fotoğraftan ama kraliçe suya ve pamuğa erişebiliyor değil mi? Eğer erişebiliyorsa o şekilde bırak, kesme orayı.Yeni fotoğraf ekledim yorum olarak sizce o değişikliği yapayım mı? Birde kraliçe sulu pamuğa uzak tarafta duruyor pamuğun yanında olması lazım değil mi öbür türler gibi? Kraliçe yuvarlak içindeki kısımlarda olması gerekiyor mu? Birde bu türü ilk işçiye kadar besliyorduk dimi?Ekli dosyayı görüntüle 67084Ekli dosyayı görüntüle 67090