Hocam uçuş tarihleri geçti diye biliyorum ama kürsel ısınma yüzünden geç yada erken uçuşlar oluyor. hocam ben 30 derece üstü rüzgarsız ve %40 nem üzerinde bulmuştumÇöl karıncası kolonisi kurmak istiyorum. Uçuş yapılan ortalama sıcaklık, nem, rüzgâr ve uçuş tarihleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Sadece noktalama düzelt.
Hala uçuşlar devam ediyor 30 derece üstü havalarda, kumluk yerlere bakabilirsiniz.Çöl karıncası kolonisi kurmak istiyorum. Uçuş yapılan ortalama sıcaklık, nem, rüzgâr ve uçuş tarihleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Sadece noktalama düzelt.
Sadece kumluk yerlerde mi bulabilirim yoksa kaldırım taşı, asfalt vb. yerlerde de olabilirler mi?Hala uçuşlar devam ediyor 30 derece üstü havalarda, kumluk yerlere bakabilirsiniz.
Not: Normal toprağa bakmayın dediğim gibi kumluk yerlere bakın bu gerçekten önemli.
Genelde kumluk alanlarda yaşıyorlar yani asfalt gibi yerlerde bulman çok olası değilSadece kumluk yerlerde mi bulabilirim yoksa kaldırım taşı, asfalt vb. yerlerde de olabilirler mi?