Çöl Karıncası (Cataglyphis) Bulmak

Buckshott

Yumurta
Üye
Çöl karıncası kolonisi kurmak istiyorum. Uçuş yapılan ortalama sıcaklık, nem, rüzgâr ve uçuş tarihleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Sadece noktalama düzelt.

Qrx0

Larva
Üye
Çöl karıncası kolonisi kurmak istiyorum. Uçuş yapılan ortalama sıcaklık, nem, rüzgâr ve uçuş tarihleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Sadece noktalama düzelt.
Hocam uçuş tarihleri geçti diye biliyorum ama kürsel ısınma yüzünden geç yada erken uçuşlar oluyor. hocam ben 30 derece üstü rüzgarsız ve %40 nem üzerinde bulmuştum

KingCat

Intercaste
Üye
Hala uçuşlar devam ediyor 30 derece üstü havalarda, kumluk yerlere bakabilirsiniz.

Not: Normal toprağa bakmayın dediğim gibi kumluk yerlere bakın bu gerçekten önemli.

Buckshott

Yumurta
Üye
Hala uçuşlar devam ediyor 30 derece üstü havalarda, kumluk yerlere bakabilirsiniz.

Not: Normal toprağa bakmayın dediğim gibi kumluk yerlere bakın bu gerçekten önemli.
Sadece kumluk yerlerde mi bulabilirim yoksa kaldırım taşı, asfalt vb. yerlerde de olabilirler mi?