C chapa Yumurta Üye Katılım 18 Haz 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 5 10 Eyl 2024 #1 Kraliçe mi prense benzettim ama bir sorayım dedim 2 tane buldum. Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Eyl 2024
Çözüm pallidulaaa 10 Eyl 2024 Kafa ve thorax a bakarak prens olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Uçuş olmuş demek ki, etrafta kraliçede bulabilirdiniz.
Kafa ve thorax a bakarak prens olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Uçuş olmuş demek ki, etrafta kraliçede bulabilirdiniz.
pallidulaaa Yumurta Üye Katılım 4 Haz 2024 Mesajlar 113 Çözümler 6 Tepkime puanı 43 10 Eyl 2024 #2 Kafa ve thorax a bakarak prens olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Uçuş olmuş demek ki, etrafta kraliçede bulabilirdiniz. Oyla 0 Downvote Çözüm
Kafa ve thorax a bakarak prens olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Uçuş olmuş demek ki, etrafta kraliçede bulabilirdiniz.
C chapa Yumurta Üye Katılım 18 Haz 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 5 10 Eyl 2024 #3 Şimdi çektim fotoğrafı. Genel olarak mı kraliçe aramalıyım prensleri bulduğum yerde mi? Oyla 0 Downvote
pallidulaaa Yumurta Üye Katılım 4 Haz 2024 Mesajlar 113 Çözümler 6 Tepkime puanı 43 10 Eyl 2024 #4 Uçuş zamanı kraliçeleri almayıp prens yakalamişsiz. O bölgede bidaha ne zaman uçuş olacağı belli olmaz ama bı kere olduysa bidaha olabilir.. Oyla 0 Downvote
Uçuş zamanı kraliçeleri almayıp prens yakalamişsiz. O bölgede bidaha ne zaman uçuş olacağı belli olmaz ama bı kere olduysa bidaha olabilir..