Birden fazla tüpü birbirine bağlamanızı sağlıyor.Ben 3 lü çoğaltici aldım bu ne işe yarıyor anlatabilir misiniz
Bağlayinca ne oluyorBirden fazla tüpü birbirine bağlamanızı sağlıyor.
Normalde bir tüpe sığmıyorsa ve büyümüşse koloni 3 tüpte bir koloni bakmanızı sağlıyor.Bağlayinca ne oluyor
Veya onun yerine formikaryum da yapabilir miyiz ?Normalde bir tüpe sığmıyorsa ve büyümüşse koloni 3 tüpte bir koloni bakmanızı sağlıyor.
Evet yapabilirsiniz fakat Tüpte beslemek daha kolay. Nemi ayarlamak derdi yok sürekli su tazelemek derdi yok transfer daha kolay temizlik vs kısaca bir çok alanda daha kolaylık sağlar. "Bana Göre"Veya onun yerine formikaryum da yapabilir miyiz ?
Evet yapabilirsiniz fakat Tüpte beslemek daha kolay. Nemi ayarlamak derdi yok sürekli su tazelemek derdi yok transfer daha kolay temizlik vs kısaca bir çok alanda daha kolaylık sağlar. "Bana Göre"
Koloni nüfuna bağlı eğer koloni fazlaca kalabalık değilse ikisinede gerek yokBen şimdi hazır outworld almalımıyım veya tüp çoğaltıcı alsam tüplerini taksam kendileri yerleşirler mi ?
Ben bu konularda çok yabancıyım bana yardım edebilir misin çok soru sorsam senin için sıkıntı olur muKoloni nüfuna bağlı eğer koloni fazlaca kalabalık değilse ikisinede gerek yok
Bazıları outworldü kum toprak vs atıyorlar bazıları atmadan yapıyor ne farkı varKoloni nüfuna bağlı eğer koloni fazlaca kalabalık değilse ikisinede gerek yok
Sadece dekorasyon kullanmasanda olur.Bazıları outworldü kum toprak vs atıyorlar bazıları atmadan yapıyor ne farkı var
Şekerli su mu vermeliyim ballı su muSadece dekorasyon kullanmasanda olur.
Ve bu tüpün içinde ki atık yiyecekleri nasıl almalıyımSadece dekorasyon kullanmasanda olur.
Ballı suya bazen yapışıp ölüyorlar sekerli su daha uygun gibi.Şekerli su mu vermeliyim ballı su mu
Çöp şişe pamuk takıp siliyorum ben hafif ıslatabilirsin pamuğu(çok az 1 damla kadar)Ve bu tüpün içinde ki atık yiyecekleri nasıl almalıyım
Kürdan ucuyla veriyorumDikkat et,karıncalara su veya şekerli su verdiğin kapta boğulmasınlar @Quenix
Orada nasıl boğulabilir ki sulukla vereceğimKoloni büyüyüp besleme alanı yaptığın zaman için söylemiştim![]()