Co2 siz Taban Bitkisi

omercanyasar

Yumurta
Üye
Co2 sistem ve herhangi bir katkı kullanmadan akvaryum yüzeyine taban bitkisi yayılabilir mi? Yayılabilirse hangi tür zemini komple kapatıp yeşillik görüntüsü verecek kısa boylu taban bitkilerini önerirsiniz?

scoidz

Yumurta
Üye
java moss , Co2 istemez kullanabilirsin ama saç yosununa çok müsait bir bitkidir kullanıp kullanmamak sana kalmış.

CNYTYLMZ

Yumurta
Üye
Yüksek ışıkta subulata işine yarayabilir bodur turleride vardır yavaş yayılır ama CO2 siz başka tür imkansız gibi

omercanyasar

Yumurta
Üye
java moss , Co2 istemez kullanabilirsin ama saç yosununa çok müsait bir bitkidir kullanıp kullanmamak sana kalmış.
Yüksek ışıkta subulata işine yarayabilir bodur turleride vardır yavaş yayılır ama CO2 siz başka tür imkansız gibi
Full Spectrum bir ışık aldım denemek istiyorum taban bitkisini. Kum olarak ne önerirsiniz? Lav taşı üstüne dere kumu ile mayalı sistemle coşturabilirsin demişlerdi.

CNYTYLMZ

Yumurta
Üye
hocam eski hobicilerdenim yanlış bilgi vermek istemiyorum ama lav tası ustune dere kumu guzel olur co2 olarak sıtrık asıt sıstemını arastır zamanında cok bıtkı baktım o sıstemle sabıt ve uzun ömürlüdür googleden bi araştır zor gorunebılır ama mantıgını anlamaya calıs basit bi sistem

omercanyasar

Yumurta
Üye
hocam eski hobicilerdenim yanlış bilgi vermek istemiyorum ama lav tası ustune dere kumu guzel olur co2 olarak sıtrık asıt sıstemını arastır zamanında cok bıtkı baktım o sıstemle sabıt ve uzun ömürlüdür googleden bi araştır zor gorunebılır ama mantıgını anlamaya calıs basit bi sistem
Mutlaka bakacağım ustam buna teşekkür ederim