kraliçe mi buMyrmica kraliçesi
Kraliçe almışsınız.kraliçe mi bu
ben cinsini öğreneyim diye işçi aldım sanıyorum
yardımınız için teşekkürlerKraliçe almışsınız.
Bilginiz yoksa diye uyarı yapmamda fayda var. Canlıyı beslemeyi düşünüyorsanız işçi çıkmadan önce besleme yapmanız gerekiyor semi claustral bir cins olduğu için. Genelde yeni hobicilerin sıklıkla edindiği "işçi çıkmadan besleme yapılmaz." yanlışı bu canlıların ölümüyle sonuçlanabiliyor.yardımınız için teşekkürler
Geri mi biraktinizyardımınız için teşekkürler
bilgi için teşekkürlerBilginiz yoksa diye uyarı yapmamda fayda var. Canlıyı beslemeyi düşünüyorsanız işçi çıkmadan önce besleme yapmanız gerekiyor semi claustral bir cins olduğu için. Genelde yeni hobicilerin sıklıkla edindiği "işçi çıkmadan besleme yapılmaz." yanlışı bu canlıların ölümüyle sonuçlanabiliyor.
hayır tüp hazırlıyorumGeri mi biraktiniz
şu anda canlı yemim yok tedarıik edene kadar ne kadar besleme yapmadan dayanır ?Bilginiz yoksa diye uyarı yapmamda fayda var. Canlıyı beslemeyi düşünüyorsanız işçi çıkmadan önce besleme yapmanız gerekiyor semi claustral bir cins olduğu için. Genelde yeni hobicilerin sıklıkla edindiği "işçi çıkmadan besleme yapılmaz." yanlışı bu canlıların ölümüyle sonuçlanabiliyor.
2 güne falan olurşu anda canlı yemim yok tedarıik edene kadar ne kadar besleme yapmadan dayanır ?
Yapma ya ne yapıcam ben2 güne falan olur
Bu konu işinizi görür.Yapma ya ne yapıcam ben
Hayir yemek vermez se diyorum benim myrmica kraliçem vardi bilmiyodum semi clastural olduğunu 2 güne oldu2 gün falan olmaz. Ballı su vs verin. Rehber konularda alternatif protein konusu var, göz atmanızı öneririm
Susam böceğine benzeyen bişey verdimBöceği dışarıdan yakalayıp mi verdiniz? Çokta dikkat etmenizi gereken bir şey yok. Sadece iğneleri varEkli dosyayı görüntüle 18893
Onun ölüm sebebi farklıdır. Zaten bu mantıkla düşünecek olursak doğada da hızlı bir şekilde ölmeleri gerekir. 2 günde besin bulmaları kolay değil. En az 2 hafta yaşayacaktır.Hayir yemek vermez se diyorum benim myrmica kraliçem vardi bilmiyodum semi clastural olduğunu 2 güne oldu
dostum, dışardan böcek verme konusunu artık sadece ilaçlamaya bağlamasakmı. böceklerin ve hayvanların dünyasında sadece ilaçlama/zehirleme yok. o bulduğun böcek hastalık taşıyan bir böcek olabilir. veya o böcek mite bile taşıyor olabilir. lütfen dışardan aldığınız böcekleri ve canlıları yem olarak vermeyin. olay sadece ilaçlama değil bir sürü etken var ve bu etkenlerde böceğin virüslü olması bile var. dışardan böcek vermeyiniz lütfen.Susam böceğine benzeyen bişey verdim
Dışarıdan bulup verdim ama burda ilaçlama falan yapılmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum