peki 3 kraliçeyi aynı tüpe koysam olurmu. ve cinsin önemli bir özelliği varmı? dikkat etmem gereken özellikleri yani. stres seviyesi vb.solenopsis kraliçeleri evet multi olur
Bence 2 tanesini aynı tupe koy 1 tanesini tekli tut multi olmazlarsa o yaşar en azından ve multi olurlar çok stresli hayvanlar değiller 1 aya çıkar işçileripeki 3 kraliçeyi aynı tüpe koysam olurmu. ve cinsin önemli bir özelliği varmı? dikkat etmem gereken özellikleri yani. stres seviyesi vb.
çıkıp tekrar aradım ve 4 tane daha aldım 4-3 yaptım tekli yapmayacağım. deneme amaçlı aldım normalde küçük tür beslemiyorum. ama bu onlara bakmayacağım anlamına gelmez. sadece daha fazla riskli büyüteceğim. tekli yapmadım. yanlız kalmasınlar diyeBence 2 tanesini aynı tupe koy 1 tanesini tekli tut multi olmazlarsa o yaşar en azından ve multi olurlar çok stresli hayvanlar değiller 1 aya çıkar işçileri
solenopsisyine kapımın önünde bulduğum kraliçeler. tetramorioum olduğunu düşünüyorum. birde multi quenn mümkünmüdür. multi quenn mümkünse 3 kraliçe ile multi olurmu?