Messor olması imkansız gibi bir şeyMessor prensesi
Kanka yandan ve ustten atsana camp olabilirMessor olması imkansız gibi bir şey
Ya lasius türü yada lepisiota ama tam bilemiyorumCinsi ne olabilir 6-8 mm
Lasius cinsi kesin olarak.
Tamamen katılıyorum sedece gözler değil kafa ve çene yapısıda formicayla tamamen uyuşuyorTam olarak hangi morfolojik özelliğe bakarak ayırdınız acaba ilk resimdeki gözler ben formicayım diyor
Hocam çok agresifsiniz relax azıcıkLasius cinsi kesin olarak.
@hasany bu duruma bir müdahale eder misin lütfen, sabırlı olmakta zorlanıyorumHocam çok agresifsiniz relax azıcık
Etiketlediğiniz cümlede ne agresiflik var açıklar mısın? Kesin konuşmak agresiflik mi size göre?Hocam çok agresifsiniz relax azıcık
Sabırlı olmakta zorlandığını söylüyor bu agresif bir cümleEtiketlediğiniz cümlede ne agresiflik var açıklar mısın? Kesin konuşmak agresiflik mi size göre?
Gerçekten agresif tarafımı ortaya çıkartma yolunda istikrarlı ilerliyorsun. Bak dostum, arkadaşım, Celilcem bey neyse... Agresifsem, insanlara sert davranıyorsam, yeni hobicilere kötü muamele gösteriyorsam ya da bunu düşünüyorsan ve uyarı yapmak istiyorsan beni raporlamak zorundasın çünkü bu yetkililer tarafından zorunluluk haline getirildi. Birebir uyarı yapmıyoruz. Tamam? Konu içerisinde agresifsin, öylesin böylesin diye mesajlarınızı okudukça sinirlerim geriliyor. RAPOR... Eğer hatam varsa yetkililer değerlendirir, ceza alırım. Bu kadar.Sabırlı olmakta zorlandığını söylüyor bu agresif bir cümle
Ters bir tavır sergilemediği halde onu agresiflikle suçladığınız için olabilir mi? Kendisi gerekeni söylemiş zaten bu durumda. Uzatmayın konuyu.Sabırlı olmakta zorlandığını söylüyor bu agresif bir cümle