ilk defa buldum cinsini öğrenmek istiyorum. ayrıca cinsin özelliklerini de yazarsanız çok mutlu olurum.(pis,temiz,stresli,stressiz) gibi
peki bu cins hakkında özellik belirten bilgiler verebilirmisiniz.Lasius kraliçesi
bu arada 4 tane buldum ama sadece 2 tanesinin kini çektim. bulduklarımın 2si kanatlıydı. 1hafta bir süre bekliycrm kanatlarını düşürmezlerse geri salıcam.ilk defa buldum cinsini öğrenmek istiyorum. ayrıca cinsin özelliklerini de yazarsanız çok mutlu olurum.(pis,temiz,stresli,stressiz) gibi
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. iyi hobiler efenim.Lasiuslar pis bi türdür çok stresli değiller rahatsız etmeden (coveri habire açmadan tüpü titretmeden ) beklerseniz 1.5 ay gibi bir dürede ilk işçileri çıkacaktır
Büyük ihtimalle lasius uçuşu olmuş hayırlı olsunbu arada 4 tane buldum ama sadece 2 tanesinin kini çektim. bulduklarımın 2si kanatlıydı. 1hafta bir süre bekliycrm kanatlarını düşürmezlerse geri salıcam.
evet kapımın önünde buldum bir apartmandayım ve sanırım apartmanın bahçesinde veya yakınlarda oldu bu uçuş. elimde çok imkan olmadığı için 4 tanesini aldım. yoksa uçuşu aramaya gidecektim.Büyük ihtimalle lasius uçuşu olmuş hayırlı olsun
Rica ederim😃evet kapımın önünde buldum bir apartmandayım ve sanırım apartmanın bahçesinde veya yakınlarda oldu bu uçuş. elimde çok imkan olmadığı için 4 tanesini aldım. yoksa uçuşu aramaya gidecektim.teşekkürler tekrardan.
Bu arada yumurtlayan kraliçeye ne sürede bir bakabilirim besledim tür aphaenogaster biraz nazlı bir tür yani hemen strese girip yumurtalarını yiyebilir miRica ederim😃
2 haftada bir kontrol edebilir siniz bence zaten görülecek bir şey yok ama diyorsanız ben merak ederim haftada 1 kontrol edebilirsiniz sorun olmazBu arada yumurtlayan kraliçeye ne sürede bir bakabilirim besledim tür aphaenogaster biraz nazlı bir tür yani hemen strese girip yumurtalarını yiyebilir mi