Tetramorium sp. H.oBunun yavrulari parlak full siyah gibimi oluyor? Cunki etrafdakıler oyleydi turu nedir abdomeni yassi dikdortgen seklinde cizgili
Yok koloniya yakinlarindaydi messor var bende messorda abdomen yuvarlaq amerikan futbol topu gibi oluyor bunda basik yassi yuxarıdan bakinca dikdortgen gibiMessor kraliçesi. Etrafındakiler derken? Koloni içinden mi aldınız
Ares emin misin bana tetra gibi durdu bu fotoğrafta tetra mi messor mu karar veremiyorumMessor kraliçesi. Etrafındakiler derken? Koloni içinden mi aldınız
Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş yazarken havalimanındaydım. Kraliçesi yazacağıma prensesi yazmışım.@Ares'e katılıyorum messor sp. Prensesi.
Crematogasterle alakası yok. O iğnede saç telinden ince bir iğne öyle kolaylıkla göremez.Crematogaster kraliçesi olduğunu düşünüyorum abdomeninin ucunda bir iğne varmı?
Bunlar oldukça küçük detaylar görselde görünemeye bileceğini düşünüyorum (çünkü oldukça flu)Crematogasterle alakası yok. O iğnede saç telinden ince bir iğne öyle kolaylıkla göremez.
![]()