Yanlış anlamayın ama tırnağınızın özel bir ölçüsü var mı? Bu şekilde ölçü verilmesi, tahmin veya tespit için sağlıklı bir yöntem olmaz.
Haklısınız ama Size tam boyutu hakkında Bilgi vermem zor çünki en net fotoları bunlar çekmeye çalışıyorum ama Telefon odaklamıyor lens ile çekebiliyorum bunlarıYanlış anlamayın ama tırnağınızın özel bir ölçüsü var mı? Bu şekilde ölçü verilmesi, tahmin veya tespit için sağlıklı bir yöntem olmaz.
Biz şuan netliği konuşmuyoruz hocam. Yanına sadece bir cetvel koyun ve tahmini kaç mm denk geliyor onu söyleyin. Çektiğiniz görsellere lafım yok benimHaklısınız ama Size tam boyutu hakkında Bilgi vermem zor çünki en net fotoları bunlar çekmeye çalışıyorum ama Telefon odaklamıyor lens ile çekebiliyorum bunları
Tamam Daha dikkatli olurum kusura bakmayın. Karınca hobisinde Çok tecrübeli değilimBiz şuan netliği konuşmuyoruz hocam. Yanına sadece bir cetvel koyun ve tahmini kaç mm denk geliyor onu söyleyin. Çektiğiniz görsellere lafım yok benim
Yok,estağfurullah ne kusuru,olabilecek bir şey.Tamam Daha dikkatli olurum kusura bakmayın. Karınca hobisinde Çok tecrübeli değilim