Cinsi Nedir?

burakbocek

Yumurta
Üye
Türünü bir türlü bulamadım yada ben benzetemiyorum. Componotus diyorum turuncu izler yok. Formica diyeceğim sırtında desenler yok. Messora da benzemiyor. Bir yardımcı olabilir misiniz ?IMG_20220825_151559.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20220825_151445.jpg
    IMG_20220825_151445.jpg
    38.9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20220825_151508.jpg
    IMG_20220825_151508.jpg
    47.4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20220825_151522.jpg
    IMG_20220825_151522.jpg
    47.6 KB · Görüntüleme: 11

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Camponotus sp. kraliçesi. Her camponotus turuncu desenli olacak diye bir şey yok. Aynı şekilde formica içinde geçerli abdomen üzerindeki desenler. Larva çıkarmaz,yumurta çıkarır. Ve o peçeteden coverı değiştirin

burakbocek

Yumurta
Üye
Camponotus sp. kraliçesi. Her camponotus turuncu desenli olacak diye bir şey yok. Aynı şekilde formica içinde geçerli abdomen üzerindeki desenler. Larva çıkarmaz,yumurta çıkarır. Ve o peçeteden coverı değiştirin
cevabına teşekkür edemiyeceğim. Daha saygılı ve düzgün konuşabilirsin. İnsanları azarlar gibi cevap vermene gerek yok. Cover değiştirmemi söylemişsin sebep yazmamışsın. Daha yeni girdim bu hobiye bilmiyor olmam normal değil mi?

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Üslubumuza dikkat edelim @ares11
cevabına teşekkür edemiyeceğim. Daha saygılı ve düzgün konuşabilirsin. İnsanları azarlar gibi cevap vermene gerek yok. Cover değiştirmemi söylemişsin sebep yazmamışsın. Daha yeni girdim bu hobiye bilmiyor olmam normal değil mi?

Ares'in saygıdan kusur etmeyeceğini biliyorum ben. Sadece günün yorgunluğu olduğunu düşünüyorum. Yoksa kendisi çok naziktir. Elbette gayet normal. Kusura bakmayınız. :)

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
nE!? Mesajımda ne var tam olarak? İnsanları azarlar gibi asla cevap vermedim,vermem de. Bilgi olarak yanlışınız vardı onu düzelttim. Peçeteden cover yapmışsınız ve bu karanlık bir ortam sağlamaz karıncaya,bu da strese sebep olur. Yumurtalar daha yeni,streste istemeyeceğimiz bir şeydir

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
nE!? Mesajımda ne var tam olarak? İnsanları azarlar gibi asla cevap vermedim,vermem de. Bilgi olarak yanlışınız vardı onu düzelttim. Peçeteden cover yapmışsınız ve bu karanlık bir ortam sağlamaz karıncaya,bu da strese sebep olur.
Muhtemelen "değiştirin" demene darılmıştır. Sorun yok olur öyle şeyler.

burakbocek

Yumurta
Üye
nE!? Mesajımda ne var tam olarak? İnsanları azarlar gibi asla cevap vermedim,vermem de. Bilgi olarak yanlışınız vardı onu düzelttim. Peçeteden cover yapmışsınız ve bu karanlık bir ortam sağlamaz karıncaya,bu da strese sebep olur.
Muhtemelen "değiştirin" demene darılmıştır. Sorun yok olur öyle şeyler.
neyse konuyu kapatalım. Teşekkürler.