cevabına teşekkür edemiyeceğim. Daha saygılı ve düzgün konuşabilirsin. İnsanları azarlar gibi cevap vermene gerek yok. Cover değiştirmemi söylemişsin sebep yazmamışsın. Daha yeni girdim bu hobiye bilmiyor olmam normal değil mi?Camponotus sp. kraliçesi. Her camponotus turuncu desenli olacak diye bir şey yok. Aynı şekilde formica içinde geçerli abdomen üzerindeki desenler. Larva çıkarmaz,yumurta çıkarır. Ve o peçeteden coverı değiştirin
cevabına teşekkür edemiyeceğim. Daha saygılı ve düzgün konuşabilirsin. İnsanları azarlar gibi cevap vermene gerek yok. Cover değiştirmemi söylemişsin sebep yazmamışsın. Daha yeni girdim bu hobiye bilmiyor olmam normal değil mi?
nE!? Mesajımda ne var tam olarak? İnsanları azarlar gibi asla cevap vermedim,vermem de. Bilgi olarak yanlışınız vardı onu düzelttim. Peçeteden cover yapmışsınız ve bu karanlık bir ortam sağlamaz karıncaya,bu da strese sebep olur. Yumurtalar daha yeni,streste istemeyeceğimiz bir şeydircevabına teşekkür edemiyeceğim. Daha saygılı ve düzgün konuşabilirsin. İnsanları azarlar gibi cevap vermene gerek yok. Cover değiştirmemi söylemişsin sebep yazmamışsın. Daha yeni girdim bu hobiye bilmiyor olmam normal değil mi?
Muhtemelen "değiştirin" demene darılmıştır. Sorun yok olur öyle şeyler.nE!? Mesajımda ne var tam olarak? İnsanları azarlar gibi asla cevap vermedim,vermem de. Bilgi olarak yanlışınız vardı onu düzelttim. Peçeteden cover yapmışsınız ve bu karanlık bir ortam sağlamaz karıncaya,bu da strese sebep olur.
nE!? Mesajımda ne var tam olarak? İnsanları azarlar gibi asla cevap vermedim,vermem de. Bilgi olarak yanlışınız vardı onu düzelttim. Peçeteden cover yapmışsınız ve bu karanlık bir ortam sağlamaz karıncaya,bu da strese sebep olur.
neyse konuyu kapatalım. Teşekkürler.Muhtemelen "değiştirin" demene darılmıştır. Sorun yok olur öyle şeyler.