Hocam kafa yapısından mı anladınız?Crematogaster lorteti prensesi
Evet spesifik bir kafa yapısı bulunmakta bu türdeHocam kafa yapısından mı anladınız?
Crematogaster lorteti prensesi
Kare şeklinde kafası var😀 teşekkürler.Evet spesifik bir kafa yapısı bulunmakta bu türde
Işık tuzağını nasıl yaptınız?Tavsiye ederim ama yeterince alın tüm kıraliçeler ayağınıza geliyor
Sadece kraliçeler değil prensler ve diğer böcek türleride oldukça fazla geliyor. Klasik sistem kurulumu mu yaptınız,yoksa kendiniz özel bir kurulum yaptınız mı?Tavsiye ederim ama yeterince alın tüm kıraliçeler ayağınıza geliyor
Yabancı youtube kanallarında 'Blacklight' diye geçiyor bu tarz videolar,oradan bilgiler edinebilirsiniz.Klasik kurulum dediğiniz nasıl bir şey? Bir konu var mı bunun hakkında
Aslında gece olduğunda ormanlık bi alana gidip herhangi bir ışık kaynağını yere koyup altınada beyaz bir örtü sermekte çok mantıklı.Yanım da küçük bir köy var ışığı oturduğumuz masaya masanın arkasındanda dağa vuruyor hepsi masaya geliyor bizde 2-3 tane alıyoruz her türden bilmediğim türler olursa yazarım.
Şehirde genelde güve vs. geliyor.Doğrudur ama köyde,yaylada v.b. Yerlerde ev olması gerek şehirde o kadar Işık’ta gelmez
Uygun ortam derken bunları kastediyordum aslında, ben de şehirden uzak bir yerdeyim.Doğrudur ama köyde,yaylada v.b. Yerlerde ev olması gerek şehirde o kadar Işık’ta gelmez diye düşünüyorum.