tamamdır cok tesekkürler ilgilendiğiniz için <3Uygundur hocam,kum ekleyebilirsiniz(tercihe bağlı)
@Pratensis hocam rahatsız ediyorum biraz bilgi sahibi olmak istiyorum @ares11 in tahmin yaptığı cinsle aynı fikirde misiniz lütfen eğer doğruysa internetten araştıracağımEmin olmamakla birlikte Cataglyphis cf. cursor olabilir
he ben onları karıştırıyorum alt tür mü oluyor bilmiyorum şu cursor konusunda emin olmadığınız için sorayım dedimHocam cinsi doğru olmasa yazmam Cataglyphis kraliçesi görseldeki. Tahmin yaptığım türdü,ona da kesinlik belirtmedim olabilir dedim
tür ile cinsi karıştırıyorumhe ben onları karıştırıyorum alt tür mü oluyor bilmiyorum şu cursor konusunda emin olmadığınız için sorayım dedim
gözle normal ışıkta da kızıllık belirgenlik gösteriyorC. Cursor'un Türkiye'deki varlığı şüpheli ki tür listesinde yok. Eğer thorax ve kafadaki kızıllık ışıktan dolayıysa ve tüm vücut normalde siyahsa C. Aenescens olduğunu düşünüyorum. Kızıllık ışıktan dolayı değilse ve varsa da o morfolojide C. Cursor en yakın ihtimal.