biraz bilgi verebilir misinizCatagalips kraliçesi bilğin varmı ona göre bilgi verelim
şöyle bir yer hazırladımbiraz bilgi verebilir misiniz
outworldü nasıl olmalı cata'nın hangi türü bilmiyorum kafam karıştı o yüzden biraz yardım edebilir misiniz burdanRehber yazıdan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Ek olarak sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa,bu konu altında yazın seve seve cevaplarım hocam
Cataglyphis Türleri Bakım Rehberi
Arkadaşlar selam. Ben Egzotik Hobi kanalından Alperen. Bu yazıda bakımı nispeten zor olarak nitelendirilen Cataglyphis cinsinden ve benim tecrübe ettiğim türleri besleme yöntemlerimden bahsediyorum. Bahsedeceğim türler aynı cinsten olsa da tecrübelerime göre bakım şartları ve dolayısıyla zorluk...www.karincaciftligim.com
ben bu kraliçeyi satın aldım formica demisti arkadas bana simdi geldi kargo size sordum cata cıktı ne yapıcam edicem bir fikrim yok o yüzden böyle yardım istiyorum yarın silis kum alacağım çakıl taşı toplayıp sıcak su da kaynattıktan sonra outworldu düzenleyeceğim ne yerler ne içerler outwordlün içinde sürekli ayrı su ve şekerli su kaynağı olmalı mıoutworldü nasıl olmalı cata'nın hangi türü bilmiyorum kafam karıştı o yüzden biraz yardım edebilir misiniz burdan
kraliçenin ve outworldün fotosu geliyorHocam satan arkadaşta galiba bilgi olmadan satış yapmış. Kraliçenin net bir kaç fotoğrafını yükler misiniz? Aslında attığım rehbere kısaca göz atarsanız her şeyi anlatıyor. Genel bakımları aynı oluyor cataglyphisler için. Outworld orta boy saklama kapları ideal olabilir. Outworldune istiyorsanız kum ekleyebilirsiniz(tercihe bağlı). Yumurtalarını kumlarla sarıyorlar(gözlemler sonucu). Sıcak bir outworld olursa güzel olur. Semi claustraldirler(ilk işçiye kadar besine ihtiyaç duyarlar). Bu yüzden işçiler çıkana kadar protein+şekerli su beslemesi yapmalısınız
şuan koyduğum yer öğlenden akşama kadar ısı ve güneş ışığı alıyor hatta burdaki ısı yüzünden tetramorium kraliçem ölmüştü ideal midir yarın silis kum lav kırığı vs. alacağımHocam satan arkadaşta galiba bilgi olmadan satış yapmış. Kraliçenin net bir kaç fotoğrafını yükler misiniz? Aslında attığım rehbere kısaca göz atarsanız her şeyi anlatıyor. Genel bakımları aynı oluyor cataglyphisler için. Outworld orta boy saklama kapları ideal olabilir. Outworldune istiyorsanız kum ekleyebilirsiniz(tercihe bağlı). Yumurtalarını kumlarla sarıyorlar(gözlemler sonucu). Sıcak bir outworld olursa güzel olur. Semi claustraldirler(ilk işçiye kadar besine ihtiyaç duyarlar). Bu yüzden işçiler çıkana kadar protein+şekerli su beslemesi yapmalısınız
protein olarak böcek elimde yok fıstık ceviz yediği yazılmış rehberde onlwrdan koysam ve biraz tohum falan olur mu 3 4 güne gelecek uçamayan meyve sineği kültürü satın aldım izlediğim herkes işçi ekliyor ama bu türün işçisini nerden bulacağım sanırım nodus değil çünküşuan koyduğum yer öğlenden akşama kadar ısı ve güneş ışığı alıyor hatta burdaki ısı yüzünden tetramorium kraliçem ölmüştü ideal midir yarın silis kum lav kırığı vs. alacağım
anladım ayarlarım karıncanın net bir fotosunu atmaya calısacağımTüründen pek emin olamadım görsellerde net değil açıkçası. Meyve sineği varsa verebilirsiniz olabilir o. Protein depoları yeterli olmadığı için protein vermeniz lazım. Sineği kabul etmezse bir çok alternatif bulunmakta,arama çubuğundan ulaşabilirsiniz. Tüpün değilde sadece outworldun ısı alacağı şekilde konumlandırırsanız güzel olur. Tüpün içinde çok fazla su kabarcığı oluşuyor yoksa buharlaşmadan dolayı.
buyrun biraz daha net bir fotosu bundan yapamazsanız da tekrardan teşekkür ederim rehberi teker teker okuyacağım gövde kısmına flaş tutunca cok az bir bordoluk beliriyor tam siyah değilAyrıca rehberdeki yazı ve videolar çok yardımcı olacaktır size hocam. İyi geceler dilerim
tamamdır teşekkürler outworld uyghun muıdur yarın silis kum ekleyeceğim ?Emin olmamakla birlikte Cataglyphis cf. cursor olabilir