cinsi nedir

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
çok büyük bir yuvanın yakınlarında buldum ikiside yakın yerlerdeydi aynı renge sahipler vücutları siyah bacakları sarı fotoğraf çekemiyorum şırınga çok bulanıklastırıyor yuvanın yakınlarındaydı döllenmişler midir ve cinsi nedir.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    21.5 KB · Görüntüleme: 22

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
görünmüyor

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
yazıda nasıl renklere sahip olduklarını yazdım fotoğraf çekemiyorum şırınganın şeffaflığı yüzünden ordan bş tahmin yapabilir misiniz?
Yani ben cinsini geçtim prens mi yoksa prenses mi onun için görsel istemiştim. Çünkü prense benziyor. Şırınga dışarısına çıkarıp çekmeyi deneyebilir misin? Cinsi hakkında tahmin istersen Lasius olabileceğini söyleyebilirim ama bu görsel ve betimlemeyle ne cinsi kesinleşir ne de cinsiyeti.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şu an tahminim Lasius prensi olduğu yönünde.

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Yani ben cinsini geçtim prens mi yoksa prenses mi onun için görsel istemiştim. Çünkü prense benziyor. Şırınga dışarısına çıkarıp çekmeyi deneyebilir misin? Cinsi hakkında tahmin istersen Lasius olabileceğini söyleyebilirim ama bu görsel ve betimlemeyle ne cinsi kesinleşir ne de cinsiyeti.

tamamdır 1 dakika

bir tanesinin abdomeni uzun ve ucunda siyah birşey var diğeri de abdomeni biraz daha toplu top gibi

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    24.7 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Evet prens, şimdi bakınca Lasius değil de Formica gibi göründü. Prens olduğu kesin en azından üsttekinin. Alttaki çok görünmüyor.

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Evet prens, şimdi bakınca Lasius değil de Formica gibi göründü. Prens olduğu kesin en azından üsttekinin. Alttaki çok görünmüyor.
alttakinin abdomeni dediğim gibi kraliçe gibi daha toplu ve büyük bunlar bir prens bir prenses ise ve döllenmemişlerse şırınga içinde döllenebilirler mi stresleri gidince?

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
alttakinin abdomeni dediğim gibi kraliçe gibi daha toplu ve büyük bunlar bir prens bir prenses ise ve döllenmemişlerse şırınga içinde döllenebilirler mi stresleri gidince?
Hocam abdomenden ayırt edilemiyor, kafa thorax oranına bakmam lazım ama fotoğrafta kafası görünmüyor. Onun için bir şey diyemem. Prenses olduğunu ve aynı tür olduklarını varsayarsak da eğer aynı koloni içerisinden alınmadılarsa çiftleşme ihtimalleri var. Fakat prens ile prenses arasında belli bir boy farkı oluyor. Bu arkadaşların arasında herhangi bir boy farkı yok. Biri prens diğeri prenses ise bile aynı tür olabileceklerine ihtimal vermiyorum. Ki bence ikisi de prens.

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Hocam abdomenden ayırt edilemiyor, kafa thorax oranına bakmam lazım ama fotoğrafta kafası görünmüyor. Onun için bir şey diyemem. Prenses olduğunu ve aynı tür olduklarını varsayarsak da eğer aynı koloni içerisinden alınmadılarsa çiftleşme ihtimalleri var. Fakat prens ile prenses arasında belli bir boy farkı oluyor. Bu arkadaşların arasında herhangi bir boy farkı yok. Biri prens diğeri prenses ise bile aynı tür olabileceklerine ihtimal vermiyorum. Ki bence ikisi de prens.
anladım teşekkürler.

anladım teşekkürler
bulduğum yere tekrar bıraktım ikisini boşuna tutmak istemedim tekrar arıyorum farklı kraliçe adaylarını tekrardan teşekkürler iyi hobiler

Son düzenleme:

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Rica ederim dostum, bol şans diliyorum.

Son düzenleme: