yazıda nasıl renklere sahip olduklarını yazdım fotoğraf çekemiyorum şırınganın şeffaflığı yüzünden ordan bş tahmin yapabilir misiniz?görünmüyor
Yani ben cinsini geçtim prens mi yoksa prenses mi onun için görsel istemiştim. Çünkü prense benziyor. Şırınga dışarısına çıkarıp çekmeyi deneyebilir misin? Cinsi hakkında tahmin istersen Lasius olabileceğini söyleyebilirim ama bu görsel ve betimlemeyle ne cinsi kesinleşir ne de cinsiyeti.yazıda nasıl renklere sahip olduklarını yazdım fotoğraf çekemiyorum şırınganın şeffaflığı yüzünden ordan bş tahmin yapabilir misiniz?
tamamdır 1 dakikaYani ben cinsini geçtim prens mi yoksa prenses mi onun için görsel istemiştim. Çünkü prense benziyor. Şırınga dışarısına çıkarıp çekmeyi deneyebilir misin? Cinsi hakkında tahmin istersen Lasius olabileceğini söyleyebilirim ama bu görsel ve betimlemeyle ne cinsi kesinleşir ne de cinsiyeti.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Şu an tahminim Lasius prensi olduğu yönünde.
bir tanesinin abdomeni uzun ve ucunda siyah birşey var diğeri de abdomeni biraz daha toplu top gibiYani ben cinsini geçtim prens mi yoksa prenses mi onun için görsel istemiştim. Çünkü prense benziyor. Şırınga dışarısına çıkarıp çekmeyi deneyebilir misin? Cinsi hakkında tahmin istersen Lasius olabileceğini söyleyebilirim ama bu görsel ve betimlemeyle ne cinsi kesinleşir ne de cinsiyeti.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Şu an tahminim Lasius prensi olduğu yönünde.
alttakinin abdomeni dediğim gibi kraliçe gibi daha toplu ve büyük bunlar bir prens bir prenses ise ve döllenmemişlerse şırınga içinde döllenebilirler mi stresleri gidince?Evet prens, şimdi bakınca Lasius değil de Formica gibi göründü. Prens olduğu kesin en azından üsttekinin. Alttaki çok görünmüyor.
Hocam abdomenden ayırt edilemiyor, kafa thorax oranına bakmam lazım ama fotoğrafta kafası görünmüyor. Onun için bir şey diyemem. Prenses olduğunu ve aynı tür olduklarını varsayarsak da eğer aynı koloni içerisinden alınmadılarsa çiftleşme ihtimalleri var. Fakat prens ile prenses arasında belli bir boy farkı oluyor. Bu arkadaşların arasında herhangi bir boy farkı yok. Biri prens diğeri prenses ise bile aynı tür olabileceklerine ihtimal vermiyorum. Ki bence ikisi de prens.alttakinin abdomeni dediğim gibi kraliçe gibi daha toplu ve büyük bunlar bir prens bir prenses ise ve döllenmemişlerse şırınga içinde döllenebilirler mi stresleri gidince?
anladım teşekkürler.Hocam abdomenden ayırt edilemiyor, kafa thorax oranına bakmam lazım ama fotoğrafta kafası görünmüyor. Onun için bir şey diyemem. Prenses olduğunu ve aynı tür olduklarını varsayarsak da eğer aynı koloni içerisinden alınmadılarsa çiftleşme ihtimalleri var. Fakat prens ile prenses arasında belli bir boy farkı oluyor. Bu arkadaşların arasında herhangi bir boy farkı yok. Biri prens diğeri prenses ise bile aynı tür olabileceklerine ihtimal vermiyorum. Ki bence ikisi de prens.
bulduğum yere tekrar bıraktım ikisini boşuna tutmak istemedim tekrar arıyorum farklı kraliçe adaylarını tekrardan teşekkürler iyi hobileranladım teşekkürler