Multiqueen olması yüksek ama olmayabilir de.Peki multiolurmu
Multiqueen olması yüksek ama olmayabilir de.2 tane buldum
İki ayrı tüpe koyarsanız nasıl multiqueen olacak ki? Farklı tüplerde multiqueen olurlar mı bilmem.İkisi ayrıtüplerde ikisinide aynı tüpemi koymalıym tüpe kotalı 5 dk oldu
Multiqueen olması yüksek ama olmaması da muhtemel.İki ayrı tüpe koyarsanız nasıl multiqueen olacak ki? Farklı tüplerde multiqueen olurlar mı bilmem.
Siz bilirsiniz.Aynı tüpe koymaktan başka birşey yapmalımıyım diye sordum neyseben riske girmeyeyim
Olur büyük olasılıkla bende tetromarium multisi varPeki multiolurmu
Tetramoriumlar multi olmazlar, polygyny degiller. Ilk isciler ciktiktan sonra kraliceler savasir ve en guclu olan hayatta kalir, tekniken bu multi queen degil.İki ayrı tüpe koyarsanız nasıl multiqueen olacak ki? Farklı tüplerde multiqueen olurlar mı bilmem.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Multiqueen olması yüksek ama olmaması da muhtemel.
Tetramoriumlar çok sık olmasa da multiqueen olurlar diye biliyorum.Tetramoriumlar multi olmazlar, polygyny degiller. Ilk isciler ciktiktan sonra kraliceler savasir ve en guclu olan hayatta kalir, tekniken bu multi queen degil.
Multilik türe göre değişir. Tetramoriumlar multi olabilirler. Haplometrosis geçirilen bir kurucu aşama da multidir. "teknik olarak"Tetramoriumlar multi olmazlar, polygyny degiller. Ilk isciler ciktiktan sonra kraliceler savasir ve en guclu olan hayatta kalir, tekniken bu multi queen degil.
Evet.Multilik türe göre değişir. Tetramoriumlar multi olabilirler. Haplometrosis geçirilen bir kurucu aşama da multidir. "teknik olarak"