Cevap verilmis zaten, tekrar yazma sebebiniz nedir?Tetramorium sp.
bende yazma isteğinde bulundum?Cevap verilmis zaten, tekrar yazma sebebiniz nedir?
Bunu bende yapıyordum ama yapmıyorum artık. Çünkü başka mesajlar varsa onların altta kalmasına sebep oluyor.bende yazma isteğinde bulundum?
Daha önce açılıp cevap alınan konulara aynı mesajı tekrar yazarak diğer konuların önüne geçiriyorsunuz, yaptığınız yanlış bir şey.bende yazma isteğinde bulundum?
Daha önce açılıp cevap alınan konulara aynı mesajı tekrar yazarak diğer konuların önüne geçiriyorsunuz, yaptığınız yanlış bir şey.
Hmm kusura bakmayın o zaman ben bikaç forumdada takılıyorum onlarda mesaj yazınca üste çıkma mantığı olmadığından bundada yoktur diye yazıyordum uyardığınız için teşekkürler o zaman.Bunu bende yapıyordum ama yapmıyorum artık. Çünkü başka mesajlar varsa onların altta kalmasına sebep oluyor.
Sorun değil. Keyifli hobiler, iyi forumlar.Hmm kusura bakmayın o zaman ben bikaç forumdada takılıyorum onlarda mesaj yazınca üste çıkma mantığı olmadığından bundada yoktur diye yazıyordum uyardığınız için teşekkürler o zaman.