dalga mı geçiyorsunuz.Ben tapinoma sp ye bezetim ama tür tahminde iyi değilim büyük olan prenses diğeri ise prens e benzetim
Konu 'Cins ve tür farkı (sınıflandırma)' https://karincaciftligim.com/threads/cins-ve-tur-farki-siniflandirma.262/Türü aynı ama cinsi nedir bilemem iyi günler
Dalga mı geçiyorsunuz demiş bide trajikomik.Ctalgypis kraliçesi vs prensi. Eğer yapay çiftleşme yaparsanız kraliçenizin üremesini sağlayabilirsiniz. İyi hobiler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 6519elimde bulunan bir ctalgypis mraliçesi kanatlarını kırmış. Tahminen çiftleşmiş olmalı sizinkide buna benziyor. Türü aynı ama cinsi nedir bilemem iyi günler
Ekli dosyayı görüntüle 6520dalga mı geçiyorsunuz.
Cataglyphis ile Tapinoma ne alaka :d bir de dalga mı geçiyorsunuz yazmış. Sabır testi uygulanıyor forumda.
Pratensis onu diğer arkadaşa söylemişti sana değil. Cins tapinoma doğru.Cataglyphis değil. Tapinoma olduğunu düşünmüştüm ben de . Neticede cins Tapinoma değil mi?
Biliyorum biliyorum. Genelde son sözü Pratensisten aldığımız için ona cevap olarak yazdım 😄Pratensis onu diğer arkadaşa söylemişti sana değil. Cins tapinoma doğru.
Türü aynı cinsi farklı...(●__●)Ctalgypis kraliçesi vs prensi. Eğer yapay çiftleşme yaparsanız kraliçenizin üremesini sağlayabilirsiniz. İyi hobiler
Ekli dosyayı görüntüle 6519elimde bulunan bir ctalgypis mraliçesi kanatlarını kırmış. Tahminen çiftleşmiş olmalı sizinkide buna benziyor. Türü aynı ama cinsi nedir bilemem iyi günler
Ekli dosyayı görüntüle 6520dalga mı geçiyorsunuz.