Cinsi nedir

HOBİCİ

Yumurta
Üye
Ctalgypis kraliçesi vs prensi. Eğer yapay çiftleşme yaparsanız kraliçenizin üremesini sağlayabilirsiniz. İyi hobiler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

733594.jpgelimde bulunan bir ctalgypis mraliçesi kanatlarını kırmış. Tahminen çiftleşmiş olmalı sizinkide buna benziyor. Türü aynı ama cinsi nedir bilemem iyi günler

Ben tapinoma sp ye bezetim ama tür tahminde iyi değilim büyük olan prenses diğeri ise prens e benzetim
Screenshot_20220522_102701.jpgdalga mı geçiyorsunuz.

Son düzenleme:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Asıl siz dalga geçiyorsunuz bence. Bu bir tapiinoma kraliçesi. Cataglyphisle alakası yok . Yanılmıyorsam ülkemizde de 5 tür tapinoma var. Cataglyphis kafa yapısıyla alakası yok. Ve de Acidipore olur Cataglyphisler de bunda göremedim ben açıkçaçsı

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Cataglyphis ile Tapinoma ne alaka :d bir de dalga mı geçiyorsunuz yazmış. Sabır testi uygulanıyor forumda.

melihgokcen

Pupa
Üye
Ctalgypis kraliçesi vs prensi. Eğer yapay çiftleşme yaparsanız kraliçenizin üremesini sağlayabilirsiniz. İyi hobiler

Ekli dosyayı görüntüle 6519elimde bulunan bir ctalgypis mraliçesi kanatlarını kırmış. Tahminen çiftleşmiş olmalı sizinkide buna benziyor. Türü aynı ama cinsi nedir bilemem iyi günler

Ekli dosyayı görüntüle 6520dalga mı geçiyorsunuz.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Dalga mı geçiyorsunuz demiş bide trajikomik.

sprintleader

Yumurta
Üye

Ekli dosyayı görüntüle 6519elimde bulunan bir ctalgypis mraliçesi kanatlarını kırmış. Tahminen çiftleşmiş olmalı sizinkide buna benziyor. Türü aynı ama cinsi nedir bilemem iyi günler

Ekli dosyayı görüntüle 6520dalga mı geçiyorsunuz.
Türü aynı cinsi farklı...(●__●)
Sınıflandırma basamaklarına çalışmalısınız