Teşekkürler demiştim tür belirtisinde kötüyüm tek myrmica nın abdomen ve throxsını benzettim. görseller kötü olduğu için tür çıkarılamaz zaten sadece tahminde bulundumTetramorium da değil myrmica da, ne olduğunu ben de tahmin edemedim ama o ikisi olmadığını düşünüyorum.
Hypoponera veya ponera olabilir ama bilemiyorum (olabilir)Kraliçe olduğunu biliyorum ama cinsini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İskenderun'da buldum sıcak bir yer
Fazla alakasız, Google'a ponera yazıp görsellerine bakmalısın dostum. Daha önce de söylediğini görmüştüm.Hypoponera veya ponera olabilir ama bilemiyorum (olabilir)
Yumurtası var dışarı çıkaramam şırıngada olduğu için de net gözükmüyoCins/Tür konusunda kötüyüm ama tetramorium veya mymica demek istiyorum. görsellerden bu kadar çıkarabildim.
Daha net bir görsel atabilirseniz yakından 1 2 tane tahminim daha olucak.
Tapinoma ya göre daha büyük.Yumurtası var dışarı çıkaramam şırıngada olduğu için de net gözükmüyo
Tapinoma olabilir mi
Olamaz, postpetiole yok.Carebera oertzeni olabilir mi? @Pratensis
İşci kraliçe değil. salabilirsiniz.Yemlemesini nasıl yapıcam türü belli değil daha bir de ilk işçiye kadar yem vereyim mi
Hahaha hiç beklemiyordumİşci kraliçe değil. salabilirsiniz.
Şaka herhaldeİşci kraliçe değil. salabilirsiniz.
Vermeyin. İhtimal dahilindeki tüm cinsler fully claustraldir, ilk işçiye kadar besine ihtiyaç duymazlar. Farklı açılardan görseller atabilirseniz cinsi hakkında bilgi verebilirim. Şu an gördüğüm kadarıyla en yakın ihtimal Tapinoma gibi görünüyor. Ancak kesinlikle işçi değil, o konuda bir tereddütünüz olmasın.Yemlemesini nasıl yapıcam türü belli değil daha bir de ilk işçiye kadar yem vereyim mi
Yandan foto atmayı denerim şimdiŞaka herhalde
Vermeyin. İhtimal dahilindeki tüm cinsler fully claustraldir, ilk işçiye kadar besine ihtiyaç duymazlar. Farklı açılardan görseller atabilirseniz cinsi hakkında bilgi verebilirim. Şu an gördüğüm kadarıyla en yakın ihtimal Tapinoma gibi görünüyor. Ancak kesinlikle işçi değil, o konuda bir tereddütünüz olmasın.
Şaka herhalde
Vermeyin. İhtimal dahilindeki tüm cinsler fully claustraldir, ilk işçiye kadar besine ihtiyaç duymazlar. Farklı açılardan görseller atabilirseniz cinsi hakkında bilgi verebilirim. Şu an gördüğüm kadarıyla en yakın ihtimal Tapinoma gibi görünüyor. Ancak kesinlikle işçi değil, o konuda bir tereddütünüz olmasın.
Elbette net olması gerekiyor.Yandan net olması gerekiyor mu sabit çekemiyorum
şaka değil başka konu ile karıştırdım şuan bakınca kendime gülüyorum :d , tapinomaya göre büyük durmuyor mu ? yandan da. bendeki tapinoma buna göre acayip derecede küçük belki görselin açısıyla alakalıdır.Şaka herhalde