Cinsi nedir?

Nazmiefe

Pupa
Üye
Bu konuyu sanırım 2. açışım kusura bakmayın. Net bir cevap alamadığım için yine açıyorum. açmamın bir diğer sebebi ise çok küçük ve ilkez rastladığım bir kraliçe olması.IMG_20220519_180239.jpgIMG_20220519_180628.jpgIMG_20220519_180305.jpg

Çözüm
Hocam diğer konu altından konuşsaydınız, konu kirliliğinden başka bir şey olmuyor bu yaptığınız. Gasterde acidipore varsa lasiustur yoksa tapinomadır. Bana göre de bu bir tapinoma

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hocam diğer konu altından konuşsaydınız, konu kirliliğinden başka bir şey olmuyor bu yaptığınız. Gasterde acidipore varsa lasiustur yoksa tapinomadır. Bana göre de bu bir tapinoma

Çözüm

Nazmiefe

Pupa
Üye
haklısın konu kirliliği oluyor. ama bir süre sonra konu altına yazdıklarıma cevap alamıyorum 2 konumun altında belirtim. yine pek net bi cevap alamadım şuan acidipore bakıcam.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

gördüğüm kadarıyla bir çizgi var ve çizginin ortasında azcık belirgin bir beyaz nokta var belki de güneş yansımasıdır sanırım ilk işci ye kadar anlayamayacağız.

Son düzenleme:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ben tapinoma olduğunu düşünüyorum.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
O abdomendeki parlama şekerli su içince oluyor. Renk geçişlerinden falan bahsediyorsanız eğer.

Nazmiefe

Pupa
Üye
O abdomendeki parlama şekerli su içince oluyor. Renk geçişlerinden falan bahsediyorsanız eğer.
Evet renk geçişlerinden bahsediyorum ama şekerli su vermedim hiç. bir fark daha var abdomenlerinde fotoğraftaki kraliçenin abdomen kısmında fazlasıyla sarılı desen var.
diğer tapinoma cinsi kraliçelerimde sadece grilik var su içtiklerini de düşünüyorum çünkü 20 ye yakın yumurtaları var abdomenleri de büyük.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hocam siz vermediniz ama buldunuz sonuçta, iyi beslenmiş bir kraliçe olabilir. Abdomeni az da olsa şişik duruyor yandan çekilen fotoğrafa bakılırsa.