haklısın konu kirliliği oluyor. ama bir süre sonra konu altına yazdıklarıma cevap alamıyorum 2 konumun altında belirtim. yine pek net bi cevap alamadım şuan acidipore bakıcam.Hocam diğer konu altından konuşsaydınız, konu kirliliğinden başka bir şey olmuyor bu yaptığınız. Gasterde acidipore varsa lasiustur yoksa tapinomadır. Bana göre de bu bir tapinoma
gördüğüm kadarıyla bir çizgi var ve çizginin ortasında azcık belirgin bir beyaz nokta var belki de güneş yansımasıdır sanırım ilk işci ye kadar anlayamayacağız.Hocam diğer konu altından konuşsaydınız, konu kirliliğinden başka bir şey olmuyor bu yaptığınız. Gasterde acidipore varsa lasiustur yoksa tapinomadır. Bana göre de bu bir tapinoma
evet olabilir ama diğer tapinoma karıncalarımın abdomeni ile arasında baya fark var. Onlara ışık tutunca abdomenleri gri gri parlıyor. Bunda öyle bir şey de olmuyor. farklı bir tür sanırsam.Ben tapinoma olduğunu düşünüyorum.
Evet renk geçişlerinden bahsediyorum ama şekerli su vermedim hiç. bir fark daha var abdomenlerinde fotoğraftaki kraliçenin abdomen kısmında fazlasıyla sarılı desen var.O abdomendeki parlama şekerli su içince oluyor. Renk geçişlerinden falan bahsediyorsanız eğer.