Neden? Neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz ki? Koyduğunuz işçiyi öldüreceklerdir ve eğer nanitik işçilerinizden daha güçlü bir işçi koymayı denerseniz işçinizi bile öldürebilir. Koloniniz de gereksiz bir stres kaynağı söz konusu olur. Koloniyi büyütmek adına yapılan doğru olmayan bir şey olur sizin için. Tavsiye etmiyorum.Eğer cinsi messor ise benim kolonimin işcileri çıkınca , buradan işci alıp kendi kolonime koymayı deneyeceğim .
Ekli dosyayı görüntüle 5841Ekli dosyayı görüntüle 5842
Henüz tecrübem olmadığı için sadece deneme yapmayı düşünüyorum , 1 tane işci koyup ne olucağına gözlemlemek istiyorum . Ayrıca tüpe koymak yerine biraz işci çıktıktan sonra outworlda koyucağım daha az stres için , direkt yuvanın içine koymak yerine . Deneme yanılma yöntemini yapıcağım , tecrübe ediceğim deneyim olucak bana .Neden? Neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz ki? Koyduğunuz işçiyi öldüreceklerdir ve eğer nanitik işçilerinizden daha güçlü bir işçi koymayı denerseniz işçinizi bile öldürebilir. Koloniniz de gereksiz bir stres kaynağı söz konusu olur. Koloniyi büyütmek adına yapılan doğru olmayan bir şey olur sizin için. Tavsiye etmiyorum.
Tebrik ederim, hiç bir sakınca yok. Gayeniz buysa başarılar.Henüz tecrübem olmadığı için sadece deneme yapmayı düşünüyorum , 1 tane işci koyup ne olucağına gözlemlemek istiyorum . Ayrıca tüpe koymak yerine biraz işci çıktıktan sonra outworlda koyucağım daha az stres için , direkt yuvanın içine koymak yerine . Deneme yanılma yöntemini yapıcağım , tecrübe ediceğim deneyim olucak bana .