Messor SP. Kraliçesi.Messor ama garanti olsun diye soruyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 69900Ekli dosyayı görüntüle 69901Ekli dosyayı görüntüle 69902Ekli dosyayı görüntüle 69903Ekli dosyayı görüntüle 69904
Messor SP. Kraliçesi.Messor ama garanti olsun diye soruyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 69900Ekli dosyayı görüntüle 69901Ekli dosyayı görüntüle 69902Ekli dosyayı görüntüle 69903Ekli dosyayı görüntüle 69904
Evet sanırım messor barbarousMessor ama garanti olsun diye soruyorum.
Messor barbarus Türkiye'de bulunmuyor bildiğim kadarıyla.Evet sanırım messor barbarous
Ben sadece benzettim,biraz kızıl görünüyor fotoğrafta tabi Türkiyede amatör karıncacı bulduğunu söylüyor ama resmi kayıt yokEvet sanırım messor barbarous
Hiç demeyin hocam, yanlış bilgi vermeyelim.Ben sadece benzettim,biraz kızıl görünüyor fotoğrafta tabi Türkiyede amatör karıncacı bulduğunu söylüyor ama resmi kayıt yok
Eğer bazı messor türlerine dikkatli bakarsanız ışık altında kızıl gözüküyor hangileri bilmiyorum ben kendim farkettim bunu. Biraz kızıllık var diye barbarus demek doğru değil.Ben sadece benzettim,biraz kızıl görünüyor fotoğrafta tabi Türkiyede amatör karıncacı bulduğunu söylüyor ama resmi kayıt yok
Yok kardeşim ben sadece Instagram gördüm zatenHiç demeyin hocam, yanlış bilgi vermeyelim.
Ne dediğinizi tam anlayamadım?Yok kardeşim ben sadece Instagram gördüm zaten
Yani ınstagramda takip ettiğim bir sayfa messor barbarous türünü gördüğünü iddia eden birisini yazdı ben de oradan gördümNe dediğinizi tam anlayamadım?