Messor kraliçesi, multiqueen için uygun bir cins değildir; denemeyin. Multiqueen denerseniz, ilk başlarda anlaşabilirler, fakat işçiler çıktıktan sonra işçiler, en verimli kraliçeye kıyasla verimsiz olan diğer iki kraliçeyi öldürecektir.Messor olduğunu düşünüyorum. Sizce nedir? Eğer Messorsa 3’lü multiqueen yapmayı düşünüyorum. Tam nasıl yapıldığını da bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Messor kraliçesi, multiqueen için uygun bir cins değildir; denemeyin. Multiqueen denerseniz, ilk başlarda anlaşabilirler, fakat işçiler çıktıktan sonra işçiler, en verimli kraliçeye kıyasla verimsiz olan diğer iki kraliçeyi öldürecektir.Messor olduğunu düşünüyorum. Sizce nedir? Eğer Messorsa 3’lü multiqueen yapmayı düşünüyorum. Tam nasıl yapıldığını da bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
Nasıl yerlerde arıyorsunBi ben mi bulamıyorum componotus ve messor :/((((
Bende sadece Camponotus buluyorum. Dün 3 tane Baldacci buldum ama en çok Messor ve solenepsis bulmayı istiyorum. Bu arada bu kraliçenin cinsi Messor.Bi ben mi bulamıyorum componotus ve messor :/((((
1 tane buldum az önce random dolaşırken şaka gibi ama prensesBende sadece Camponotus buluyorum. Dün 3 tane Baldacci buldum ama en çok Messor ve solenepsis bulmayı istiyorum. Bu arada bu kraliçenin cinsi Messor.
Kanatlı ama döllenmiş olan kraliçeler var.1 tane buldum az önce random dolaşırken şaka gibi ama prenses![]()
Konu açtım onaylanınca detayını paylaştımKanatlı ama döllenmiş olan kraliçeler var.