İlk olarak ben de öyle düşündüm chatgpt crema değil dedi ben de bi danışayım dedimCrematogaster kraliçesi.
Hocam her tür sorgulamanın altında beni geçmeseniz olur mu 😭🙏?Crematogaster kraliçesi.
Chatgpt bu konuda çok çok bilgisiz. 15 kraliçeden birinin cinsini anca bilebiliyo o da şansa bala.İlk olarak ben de öyle düşündüm chatgpt crema değil dedi ben de bi danışayım dedim
Şanslısınız ki şuan foruma girecek kadar müsait değilim 😈.Crematogaster sp. kraliçesi.
Hocam her tür sorgulamanın altında beni geçmeseniz olur mu 😭🙏?
Chatgpt bu konuda çok çok bilgisiz. 15 kraliçeden birinin cinsini anca bilebiliyo o da şansa bala.
Doğru olabilir ancak uzun zamandır forumlarda yoktum hızlıca chate yazayım dedim. Bizim bu forum kapalıyken bir forumumuz daha vardı orası direkt olarak buraya mı geçti acaba bi bilginiz var mı?Crematogaster sp. kraliçesi.
Hocam her tür sorgulamanın altında beni geçmeseniz olur mu 😭🙏?
Chatgpt bu konuda çok çok bilgisiz. 15 kraliçeden birinin cinsini anca bilebiliyo o da şansa bala.
Ben silbaştan yeni forum açıldı diye biliyorum.Doğru olabilir ancak uzun zamandır forumlarda yoktum hızlıca chate yazayım dedim. Bizim bu forum kapalıyken bir forumumuz daha vardı orası direkt olarak buraya mı geçti acaba bi bilginiz var mı?
Keşke hızlı klavye kullanabilsem :,( .Şanslısınız ki şuan foruma girecek kadar müsait değilim 😈.
1 aydır yokum, 20 tane çözüm almışsın daha ne olacak? 😁Şanslısınız ki şuan foruma girecek kadar müsait değilim 😈.