Bilmeyiz,döllenip döllelnemediğini zaman gösterir.Suda boğulurken buldum ve o sırada bir tarafının kanatları yoktu. Kendi mi çıkartmıştır?
Kesin olarak Pheidole.Monomorium olabilir mi, çünkü pheidole'lerin propodeum da dikenler olur tetralar gibi fakat bunda yok. Varsa da ben mi göremiyorum acaba
Ekli dosyayı görüntüle 64945Ekli dosyayı görüntüle 64946Ekli dosyayı görüntüle 64947
Bicarnita olabilir mi türü acaba. Pallidula türü daha koyu gibi sankiKesin olarak Pheidole.
Bu fotoğraflarla tür tespiti yapılabileceğini sanmıyorum ve de pheidole bicarnita ülkemizde olan bir tür değilBicarnita olabilir mi türü acaba. Pallidula türü daha koyu gibi sanki
O Zaman pallidulaBu fotoğraflarla tür tespiti yapılabileceğini sanmıyorum ve de pheidole bicarnita ülkemizde olan bir tür değil
Türünü makro fotoğraflar olmadan anlayamazsınızO Zaman pallidula
Nereleri çekmem gerekiyoTürünü makro fotoğraflar olmadan anlayamazsınız
Hocam maksimum 2 kere monomorium yazdım. Bir geçen bir de birkaç ay önce. Karıştırıyor musun acabaHocam bilemeyiz bilemeyizzz türünü 😂
Birde sanırım monomorium u çok seviyorsun her konu altında monomorium diyorsunda çok mu beslemek istiyorsun acaba😅