Kraliçe hocam fakat cinsi bilmiyorum.
Kafası çok büyük değil mi abim?Tetramorium cinsi diye düşünüyorum hocam.
Değişik bi kafası var😁Kafası çok büyük değil mi abim?
Çok düşünmektendir muhtemelen. 🤭Değişik bi kafası var😁
Mymrica olduğunu düşünüyorum.
Bu tespiti muhtemelen sadece Cihan yapabilirdi. 😁Strongylognathus cinsi.
Bence de, ben hayatım da ilk defa duyuyorum bu cinsi, tecrübe oldu bize de. 😆Bu tespiti muhtemelen sadece Cihan yapabilirdi. 😁
Tetramoriumları görüp Strongylognathus diye şüpheye düşmeyin hocam sakın.Bence de, ben hayatım da ilk defa duyuyorum bu cinsi, tecrübe oldu bize de. 😆
Yoook be hocam geçen gün bir arkadaş kayıt atmıştı oradaki kafa yapısından tahmin yürüttüm, ama yine de böyle düşündüğün için teşekkür ederim🙏.Zaten yanlışım varsa deneyimli arkadaşlar düzeltirler.Bu tespiti muhtemelen sadece Cihan yapabilirdi. 😁
Monomorium daha uzun ince bir yapıya sahip hocam genel olarak.Makro olmadan çok zor en azından benim için. Fakat monomorium gibi geldi.
Kafa yapısı çok değişik bunun o yüzden karıştırmam heralde. 😊Tetramoriumları görüp Strongylognathus diye şüpheye düşmeyin hocam sakın.
Resim uzaktan uzun ince gibi geldi. 2 petiole nin uzak olması, kafa yapısıda uyuyor. Makro foto olsa da antenlere baksak. Bu resimde 3 bölümlü gibi duruyor. Buda monomoriuma uyuyor.Monomorium daha uzun ince bir yapıya sahip hocam genel olarak.
Makro yada daha net çekme şansınız varmı?
Hocam bu fotoğrafı 3 gün önce çektim yani şuan fotoğraf alma imkanım yokMakro yada daha net çekme şansınız varmı?